Copy
View this email in your browser


KAFoto

Naturturisme I/S, januar 2016

Det sydfynske Øhav og Lillebælt indtager verdens største messe for dykning og vandsport

 
Netværket DivingDenmark, der promoverer Det Sydfynske Øhav og Lillebælt som dykkerområde, deltager på BOOT-messen.

BOOT-messen i Düsseldorf er netop nu i gang - fra den 23.- 31. januar. Bag messedeltagelsen ligger ambitionen om at skabe en dykkerdestination i topklasse.

Ambitionen er 1.000 nye dykkerturister
Aktør i netværket, Jan Olsen, der ejer dykker-firmaet Diving2000, fortæller: "BOOT-messen i Düsseldorf er dén vigtigste messe for os, der vil fremme dykkerturisme i vores område. Og derfor skal DivingDenmark naturligvis også være tilstede."

Det er 2. år, Diving Denmark deltager på messen. "På sidste års messe talte jeg med rigtig mange dykkerinteresserede, der ikke kendte til vores område og til mulighederne, men bl.a. grundet den korte afstand og de mange varierede dykkerspots, var de meget interesserede. Det har siden givet os rigtig mange kontakter til bl.a. tyske og også hollandske dykkerklubber. Vi forventer derfor, at vores deltagelse på messen vil sikre området godt 1000 nye dykkerturister", siger Jan Olsen.

530.000 dykkere i Tyskland er lig et stort potentiale
I Danmark, og især i Lillebælt og i Det Sydfynske Øhav, findes en række fine dykkerspots. Området har en stor variation i typer af dyk – strøm-, natur- og vragdyk.Og der findes rundt regnet 40 unikke dykkerspots indenfor kun 1,5 times kørsel. Der er med andre ord grobund for at skabe vækst i dykkerturismen og vækst hos de overnatningssteder, guider, grejbutikker og andre, der er erhvervs-mæssigt interesseret i dykning. BOOT-messen er i den forbindelse et af de tiltag, der skal sikre at kendskabet til området øges massivt. 

Nyt dykkersite
Som optakt til messen, er DivingDenmark også gået i luften med et nyt site, der samler al den information, dykkere har behov for.Sitet fortæller om de mange forskellige dykkersteder i Det Sydfynske Øhav og Lillebælt. Læs om alt fra vragdyk på færgen M/F Ærøsund til smukke naturdyk ved Lillebælt stenrev. Her er også gode tilbud på dykkerferier med overnatning. Sitet indeholder desuden praktiske informationer om alt fra bådudlejning, til luftfyldestationer og information om dykkervejret.
Se mere på www.divingdenmark.dk

Hvad er DivingDenmark?
DivingDenmark er et netværk, der samler aktører inden for dykkerturisme, og hvor formålet er at samarbejde om produktudvikling og markedsføring. Bag samarbejdet står Naturturisme I/S, Destination Lillebælt, VisitMiddelfart og Destination Fyn. 

Mere information kontakt:
Kewin Kamelarczyk, kewin.kamelarczyk@svendborg.dk / 2349 4330
Copyright © 2016, Naturturisme I/S
Naturturisme I/S ejes af de fire kommuner på Sydfyn og øerne. Vi skaber bæredygtige oplevelser og aktiviteter for turister og fastboende med afsæt i områdets styrker - naturen og kulturhistorien.

Nyhedsbrevet udgives af Naturturisme I/S - kontakt:
Nanna.Heinrich@svendborg.dk

Naturturisme I/S
Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
6223 3045
www.naturturisme.dk

frameld nyhedsbrevet    opdater oplysninger