Copy
View this email in your browser


Naturturisme I/S

Naturturisme I/S, oktober 2016

KATAPULT er skudt i gang

Udviklingsforløbet for turismevirksomheder; KATAPULT, er nu godt i gang og deltagerne stiller sammen skarpt på arbejdet med cykelturisme, vandring og lystfiskeri. Vi har afholdt første session på Syltemae Camping d. 5. oktober. Dagen blev faciliteret af Orange Elevator, som gav en god start på forløbet.


Følgende 13 virksomheder er optaget i KATAPULT:
 • Bjørnøgård
 • Cosy B&B
 • Færgegårdens Camping / Spodsbjerg Camping
 • Faaborg Camping
 • Hostel California
 • Hotel Faaborg Fjord
 • House og Pichardt
 • Lev livet lettere
 • Naturgejst
 • Skaarupøre Vingård
 • Svendborg Sund Camping
 • Syltemae Camping
 • Søby Camping
Åbne værktøjskassemøder og Company Datings
Husk at alle, der vil arbejde med aktiv turisme, er velkomne til vores åbne værktøjskassemøder og Company Datings. Du finder programmet her: www.øhav-i-verdensklasse.dk Husk tilmelding til nanna.heinrich@svendborg.dk

Deltagelse i de åbne arrangementer er gratis for virksomheder omkring Det Sydfynske Øhav. Der er en egenbetaling på 60 kr. for deltagere fra virksomheder, som ikke ligger i en af de fire sydfynske kommuner. Desuden er der et No-show fee på 100 kr. for alle, som trods tilmelding ikke møder op. Se mere i programmet.

Mere info, kontakt: Nanna.Heinrich@svendborg.dk

Værktøjskassemøde: Bed+BikeVil du arbejde med cykelturisme?

Kom til vores første åbne værktøjskassemøde og hør Thomas Albrechtsen fra Aktiv Danmark fortælle om fordelene ved Bed+Bike - en ordning, som både omfatter kvalitetsstandarder og markedsføringsmuligheder. En særlig REACT-aftale med ordningen er indgået, og vil blive præsenteret.

Mød også Henrik Lythe Jørgensen fra Dansk Cykelturisme. Henrik arbejder med at skabe cykelprodukter og han vil fortælle om opmærksomhedspunkter og vigtige ingredienser til gode cykelprodukter.

Det foregår d. 10. november kl. 15.00-17.00 hos Naturturisme I/S, Abildvej 5A, 2. sal, Svendborg, inkl. kaffe/kage

TILMELDING senest d. 1. november til nanna.heinrich@svendborg.dk

Mere info, kontakt: Nanna.Heinrich@svendborg.dk

Videoer på Lejrskoleportalens Facebook-side og opgraderet mobil hjemmeside på vej

Naturturisme I/S er draget i felten hos Lejrskoleportalens lejrskoleaktører i Det Sydfynske Øhav. Formålet er, at producere video og lave nyt billedmateriale til Lejrskoleportalens hjemmeside og digitale markedsføringskanaler.


Leif Sørensen, naturvejleder, Trente Mølle, og 5. klasse, Tingagerskolen

Som et led i markedsføringen af lejrskoleophold i Det Sydfynske Øhav har Naturturisme I/S indgået et samarbejde med kultur- og naturvejledere i området samt skoleelever på ophold hos lejrskoleaktører. I samarbejdet udvikler vi videoer med fokus på de mange involverende og aktiverende lejrskoleaktiviteter, som Det Sydfynske Øhav byder på.

Videoerne skal give den potentielle lejrskoledeltager et visuelt indtryk samt en beskrivelse i børnehøjde af de oplevelser, de kan få hos aktørerne på lejrskoleportalen.dk. Videoerne offentliggøres via Lejrskoleportalens Facebook-side og youtube-kanal samt udgives på hjemmesiden.

Tanken er, at videoerne skal inspirere potentielle lejrskolegæster til at vælge deres næste lejrskoleophold netop i Det Sydfynske Øhav. 

Ny hjemmeside på www.lejrskoleportalen.dk
Naturturisme I/S arbejder sideløbende på udviklingen af en opgraderet hjemmeside for Lejskoleportalen. Den nye side vil få et responsivt design, så visning og funktionalitet på lejrskoleportalen.dk bliver optimal også på smartphones og tablets.

Hjemmesiden går i luften ultimo november/primo december, men allerede nu kan du se de omtalte videoer på Lejrskoleportalens Facebook-side: www.facebook.com/lejrskoleportalen.dk


Se videoen fra Naturama - klik på billedet.
 
Vil du vide mere om lejrskoleportalen.dk eller ønsker du at blive en del af den fælles markedsføring og blive aktør på lejrskoleportalen.dk, kontakt: Sanne Pilegaard Lorentzen, Projektkoordinator, Lejrskoleportalen.dk sanne@lorentzen@svendborg.dk

Du kan også se mere på www.lejrskoleportalen.dk

Værktøjer og cases til udvikling

Som en del af den generelle forretningsudvikling, der finansieres af Interreg 5A projektet REACT, er der udviklet et Best Practice katalog med en række værktøjer og cases.Kataloget er målretet organisationer og konsulenter, der arbejder med turismeaktører indenfor SIT-turisme (Special Interest Tourism). Værktøjerne har særligt fokus på udviklingen af værdikæder og samarbejder og de forskellige cases fortæller om aktører, der har skabt SIT produkter. Kataloget vil blive brugt i Katapult-forløbet.

Udviklingen af Best Practice kataloget
Kataloget er udviklet i et samarbejde mellem Partnerskab for Østersøturisme, som er den ansvarlige partner for forretningsudvikling i REACT-projektet og konsulentfirmaet Orange Elevator.

Indholdet giver et fælles udgangspunkt for de danske og tyske partnere i arbejdet med forretningsudvikling i REACT. I processen med at skabe indholdet har alle partnere i REACT været inddraget ved deltagelse i 2 fælles workshops. I øjeblikket afholdes sessioner for turismevirksomheder i REACT området med udgangspunkt i den fælles forståelse af SIT, værdikæder og produktudvikling. Katapult-forløbet er vores lokale del af dette arbejde. Se mere om kataloget her: www.kystognaturturisme.dk/nyheder

Hent kataloget ved klik på billedet ovenfor eller henvend dig til Nanna.Heinrich@svendborg.dk  

Psstt: Måske midler til skiltning af cykelruter

Der er udsendt en pressemeddelelse fra Transport- og Bygningsministeren med tanker om at løfte dansk cykelturisme. Ministeren foreslår at skabe en ny pulje af de hidtil uforbrugte cykelpuljemidler. Pengene skal bruges til at forbedre de nationale cykelruter med fokus på skiltning.
Se pressemeddelelsen her: www.trm.dk/da/nyheder 
Copyright © 2016, Naturturisme I/S
Naturturisme I/S ejes af de fire kommuner på Sydfyn og øerne. Vi skaber bæredygtige oplevelser og aktiviteter for turister og fastboende med afsæt i områdets styrker - naturen og kulturhistorien.

Nyhedsbrevet udgives af Naturturisme I/S - kontakt:
Nanna.Heinrich@svendborg.dk

Naturturisme I/S
Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
6223 3045
www.naturturisme.dk

frameld nyhedsbrevet    opdater oplysninger 

 


This email was sent to <<Email addresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Naturturisme I/S · Abildvej 5A, 2. sal · Svendborg 5700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp