Copy
Beste <<First Name>>,  Urban Exploring Tours heeft nieuws voor jou!
View this email in your browser

Tour Nieuws

Dag Urban Explorer! 
Het voorjaar is alweer in volle gang! Tijd voor festivals en outdoor activiteiten. Daarom in deze nieuwsbrief een aantal leuke tips, aandacht voor onze samenwerkpartners en de Urban Exploring Tours als conceptmakers!
Geniet van deze mooie maanden! 


Olga, Hedi en Sjoerdtje 

Wil je een reactie geven? Stuur ons een bericht! 

Weekend tip: Foodstock Eindhoven

Foodstock is een culinair festival waar tientallen foodtrucks er voor zorgen dat niemand met honger naar huis gaat. Zij vormen de basis van het grote openluchtrestaurant. Voor de kleintjes wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten en een kinderboerderij.
Ook dit jaar kun je genieten van diverse activiteiten die op het kleurrijk aangeklede festivalterrein zullen plaatsvinden. Ook aan de mensen die een dansje willen wagen is gedacht! 
Wat: Eten, drinken, muziek
Datum: 27-28-29 mei 2016
Locatie: TU/e Terrein Eindhoven
Entree: Gratis

Conceptmakers

Wil je een inspirerende dag mét inhoud? Neem dan snel contact op! Naast het aanbod van vaste tours, zijn Urban Exploring Tours ook 'conceptmakers' en maken graag een tour op maat. Jouw beleving/thema/doel is daarbij leidend. Wij creëren, organiseren en zorgen voor de juiste inhoud. Een voorbeeld is de tour van 14 april:

We verzorgden een complete inspiratie-dag voor een klant die creatieve en zakelijke input zocht voor een technologie-festival dat zij organiseren. We brachten ze, onder andere, in contact met de mensen achter het STRP festival en bezochten bijzondere bedrijven op Strijp-S die aansloten bij hun thema.. Ze lunchten op een bijzondere design-plek in Eindhoven en dronken een borrel bij het groene en inspirerende Garden Mania. Er is flink genetwerkt, zaken gedaan en plezier gemaakt! Wil je meer info? Mail ons.

Klanten als Brainport, Technische Universiteit Eindhoven, Dutch Design Week, Fontys en Kunstcentrum De Nieuwe Veste gingen je (onder andere) voor!

Galerie Nasty Alice


Een unieke naam en de leukste galerie van Eindhoven! Nasty Alice is een galerie voor hedendaagse kunst en keramiek. En een plek waar we graag met de tours langskomen. Galeriehouder Sebastiaan verrast ons altijd met het eigenzinnige aanbod in zijn galerie en zijn unieke kijkwijze op kunst. Zijn verhaalt deelt hij tijdens de ART tour.
Om de zeven weken vind je er een nieuwe spraakmakende expositie. Tot en met 12 juni kun je er terecht voor de expositie 'Shuffle'. Met 5 verschillende kunstenaars in een up-to-date playlist.

 
Garden Mania
We komen er, met onze tours, al een tijdje en zijn behoorlijk fan van Garden Mania. Omdat ook onze groepen er ook graag vertoeven, hebben we de sleutel van deze Eindhovense stadstuin gekregen. Zodat we jullie nu zelf op deze mooie plek kunnen rondleiden. Garden Mania is een community garden waar je een zelf geplukte kruidenthee kunt drinken, tussen je bloemen je lunch eet of mee werkt aan het verbouwen van groenten, kruiden en bloemen.
We leiden je er graag eens rond, bijvoorbeeld tijdens de Urban Wandeltour Strijp-S.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 Urban Exploring Tours, All rights reserved.