Copy

Een zomer die niemand gaat vergeten, de zomer van 2020.

Wie had het begin dit jaar kunnen bedenken dat dit jaar zo’n ontzettend rare wending zou krijgen. Het jaar van Corona, het jaar waarin de horeca, contactberoepen, scholen en vele andere organisaties verplicht gesloten werden en waarbij vele andere branches heel harde klappen kregen en helaas nog steeds krijgen.

Vakanties zijn geannuleerd en omgeboekt en we vieren volop vakantie in eigen land, gelukkig heeft het mooie weer en de onlangs gelanceerde website: www.loosdrechtsplassengebied.nl daarin goed geholpen. We waren blij te zien dat het mooie gebied waar wij wonen druk bezocht is door toeristen uit eigen land.

Nu de vakantieperiode er ‘bijna’ voor iedereen op zit en nu alle maatregelen die al versoepeld waren nog steeds van kracht zijn vinden we het hoog tijd om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten. Daarom willen we jullie vragen de volgende datum alvast in jullie agenda te blokkeren.

SAVE THE DATE:
donderdag 24 september vanaf ongeveer 16.00u.


Details volgen z.s.m. en uiteraard worden alle RIVM-richtlijnen gevolgd en wordt het event gehouden op een locatie met voldoende mogelijkheden voor de 1,5M. 

We hopen jullie allen op de 24ste september te kunnen ontmoeten.

Groeten, Het bestuur van Ondernemend Wijdemeren.
Dik, Rosemarijn, Peter, Laura, Hans & Karin
Wat zijn we trots om te kunnen melden dat we momenteel met meer dan 50 ondernemers de krachten hebben kunnen bundelen om het Loosdrechts Plassengebied op de kaart te zetten. 
 

Social Media

Ook de Facebook pagina staat live en vanaf nu komen hier regelmatig berichten voorbij. Om het tot een groter succes te maken hebben we ook jullie hulp nodig. 

Like de Facebook pagina via deze link: https://www.facebook.com/LoosdrechtsPlassengebied/

Nodig je vrienden en zakelijke relaties uit om de Facebook pagina te volgen
Alvast bedankt voor de moeite en laten we er samen iets moois van maken.
De uitleg met plaatjes hoe te delen met vrienden en relaties vind je hier >>

Reminder: Toekomstvisie Bedrijventerreinen Wijdemeren

Zoals u mogelijk weet, werkt de gemeente samen met ondernemers aan een toekomstvisie bedrijventerreinen. Eind mei heeft u van ons het conceptrapport alvast toegestuurd gekregen, deze vindt u nogmaals in de bijlage, klik hier.

Het huidige rapport betreft een concept dat we graag met u verder uitwerken tot een concreet uitvoeringsplan. Daarvoor hadden wij in mei een bijeenkomst gepland. Echter door alle ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus en de opgelegde beperkingen voor het houden van bijeenkomsten, hebben wij deze bijeenkomst verplaatst naar 17 september 2020 vanaf 18:00 uur.
Bekijk de email in je browser

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Ramona Poort

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2020 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp