Copy
Het laatste nieuws van Ondernemend Wijdemeren
Bekijk deze email in je browser

Presentatie
Veilig ondernemen

Op dinsdag 15 november aanstaande zal er na de ledenvergadering een presentatie Fact Finding en aansluitend een netwerkborrel worden georganiseerd.

Ondernemend Wijdemeren-lid Piet van Gelder van Van Gelder Training & Advies is in 2012 gestart met zijn training & adviesbureau voor communicatie, onderzoeks- en sociale vaardigheden. Zijn opdrachtgevers zijn onder andere klantcontactcenters, verzekeringsmaatschappijen, (semi)overheid, woningcorporaties en andere instanties/bedrijven binnen het MKB en de horeca. Hij is in 1974 gaan werken bij de Rijkspolitie en heeft daarna 17 jaar als onderzoeker en trainer voor een particulier onderzoeks- en adviesbureau en een verzekeraar gewerkt als intern onderzoeker en trainer.

Samen met een collega-trainer, Bregje De Lannoy-Walenkamp zal Piet een presentatie geven over de aanpak van interne incidenten. 

Stel dat er sprake is van mogelijk frauduleus handelen, (vermoeden van) bedrijfsdiefstal, ongeoorloofd gedrag, dan moet zo'n incident op een goede, grondige manier aangepakt en uitgezocht worden. Tijdens de training leren de deelnemers welke eerste stappen zij na zo’n incident moeten nemen o.a. een goed interview doen en de resultaten hiervan objectief schriftelijk vastleggen. De training is bestemd voor managers, P&O’ers, medewerkers beveiliging en facilitaire dienst, zeg maar iedereen die te maken zou kunnen krijgen met interne incidenten.

De grootste valkuil is om zo’n melding niet serieus te nemen en daarmee dus ook de melder niet. 

Bij interne fraude en andere integriteitskwesties zul je aan waarheidsvinding moeten doen: een grondig onderzoek met een integere aanpak. Want is een vermoeden ongegrond en is er niet discreet gehandeld, dan zijn de gevolgen voor uw organisatie en de ‘beschadigde’ medewerkers erg vervelend. Met in het ergste geval verstoorde onderlinge relaties en/of het betalen van een schadevergoeding. 
Locatie
Het Spieghelhuys
Dammerweg 3
1394 GM Nederhorst Den Berg


Wanneer
Dinsdag 15 november 19.00 uur  (inloop vanaf 18.00 uur)

 

Agenda
  • 18.00 Inloop met broodje en drankje
  • 19.00 Opening door de voorzitter Wim Lorjé.  
  • 19.30 Presentatie Piet van Gelder & Bregje De Lannoy - Walenkamp
  • 21.00 Borrel en bitterbal
  • 22.00 Einde

Introducees

Het is bij dit evenement mogelijk om een introducee mee te nemen. Hij/zij moet zichzelf wel zelf aanmelden via onderstaande link naar het aanmeldformulier.


Aanmelden
Meld u hier aan voor het netwerkevenement

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
 LinkedIn
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Wieger Boonstra

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2016 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp