Copy

Wit Voetje

Commissie Startups & jong ondernemen

We willen graag een steentje bijdragen aan het verbreden van de nieuwe generatie ondernemers door als zichtbare schakel te fungeren voor startups, scholen en de huidige generatie ondernemers. Daarnaast willen we een werkbaar plan om de jongeren in Wijdemeren te enthousiasmeren voor het ondernemerschap en het betrekken van deze jongeren op de werkvloer. Daarom zijn we trots te kunnen melden dat er we sinds begin dit jaar een nieuwe commissie hebben opgericht om dit te kunnen faciliteren.

Ramona Poort kent het netwerk van OW als geen ander en weet precies wat er bij het ondernemen komt kijken. Elke ondernemer kent het wel; Je weet wat je wilt maar waar begin je? Zoek je hulp bij je administratie? Wil je advies op het gebied van belastingen of wil je werken aan de naamsbekendheid van je onderneming? Het kan allemaal en begint met een vrijblijvend kennismakinggesprek. Ramona kan je op weg helpen door je in het netwerk van OW te verbinden aan andere ondernemers. Mail naar info@ondernemendwijdemeren.nl en ze neemt spoedig contact met je op.

Wit voetje

Plastic is een prachtig product, mits het bewust en doelgericht wordt gebruikt. Daar waar er goede alternatieven bestaan, moeten we die zeker overwegen. 

Naar idee van de Rotary Club Wijdemeren is in samenwerking met de Gemeente Wijdemeren en Ondernemend Wijdemeren het Witte voetje opgericht. Het doel van het witte voetjes project is het stimuleren van de Wijdemeerse ondernemers na te denken over het gebruik van plastic en waar mogelijk over te gaan op alternatieve materialen. 

Elke Wijdemeerse ondernemer die zijn/haar plasticgebruik onder de loep neemt en het plasticverbruik weet te verminderen, kan het certificaat aanvragen. Wekelijks zal in het Weekblad Wijdemeren aandacht worden geschonken aan de ondernemers die het certificaat mogen voeren. 

 

MKB noodlijn - Luisterend Oor

Ondernemers die behoefte hebben aan een luisterend oor kunnen sinds deze week het nummer 088 - 999 0000 bellen. Twintig vrijwilligers van de stichting IMK en ONL voor Ondernemers zitten vijf dagen per week klaar voor een praatje. De lijn is bedoeld als luisterend oor voor ondernemers die worstelen met de grote druk op de financiële situatie, het personeel en de privé situatie. Zij kunnen hun verhaal kwijt. De lijn is niet bedoeld voor juridische of praktische ondersteuning.
Meer informatie vindt u hier: Stichting IMK en ONL voor ondernemers werken samen: MKB-noodlijn is geopend! - ONL voor ondernemers

Bekijk de email in je browser

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Karin Steenvoorden

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2021 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp