Copy

Overleggen…
Wat doen we daar eigenlijk?

Overleggen 

We schrijven er wel vaker over, alle overleggen met de gemeente, veiligheidsregio en andere belanghebbenden. Ondernemend Wijdemeren schuift hier zeer regelmatig bij aan om de stem van de ondernemer te laten horen. We gaan proberen jullie hier wat meer in mee te nemen door ook meer de inhoud van deze overleggen met jullie te delen.  

Mocht u ooit een onderwerp voorbij zien komen waar u input op wilt geven of mist u een onderwerp op de agenda? Schroom dan niet en stuur een email met aanvullende informatie naar info@ondernemendwijdemeren.nl met aanvullende informatie over het onderwerp.  

Economische agenda

Woensdag 3 februari was er een werksessie met als doel tot een onderbouwde economische agenda voor Wijdemeren te komen. Wat is de mening op onderwerpen als dienstverlening, vestigingsklimaat, arbeidsmarkt en duurzaam ondernemen. Diverse ondernemers zijn aangeschoven evenals een aantal bestuursleden van OW.

 

Helaas was niet iedereen in de gelegenheid om deel te nemen aan dit overleg. Daarom is er een online ondernemersenquête. Vul deze in voor vrijdag 19 februari en maak kans op een restaurantbon.
U vindt hem hier: www.wijdemeren.nl/ondernemen

Advertorial Weekblad Wijdemeren en de Nieuwsster

Om onze leden extra in het zonlicht te zetten geeft OW de kans om tegen een geringe bijdrage een mooi stuk over haar of zijn bedrijf te plaatsen in Weekblad Wijdemeren en de Nieuwsster. 

Een inhoudelijk, redactioneel stuk met foto over uw onderneming. 

Laat deze kans niet voorbij gaan. Voor informatie en/of deelname mail je naar: info@ondernemendwijdemeren.nl

Grote-dakenplan - Energie Coöperatie Wijdemeren

ECW stimuleert eigenaren van grote daken, deze te voorzien van zonnepanelen. Voor eigen gebruik, voor andere bedrijven en voor de dorpen. Dak eigenaren krijgen een gratis dakscan en projectverkenning om zicht te krijgen op de mogelijkheden van hun dak. Uitdaging is om alle 460 grote daken die wij hebben geïdentificeerd mee te nemen in de energietransitie. Lees HIER meer.

Brief Informatie Steunregelingen corona gemeente Wijdemeren

De gemeente heeft op 28 januari aan alle ondernemers een brief met informatie over de steunregelingen omtrent Corona verstuurd. Mocht u de brief niet hebben ontvangen dan kunt u hem HIER nalezen. 

Brief aan de Rabobank

Namens de ondernemers in Wijdemeren heeft OW een brief gestuurd naar de Rabobank betreffende de zorgen betreffende het steeds meer afnemende locaties van Betaalautomaten en afstorten geld. De brief vindt u HIER

Bekijk de email in je browser

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Ramona Poort

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2021 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp