Copy
Het laatste nieuws van Ondernemend Wijdemeren
Bekijk deze email in je browser


Nieuwsbrief

Ondernemend Wijdemeren op Facebook

Een mooie balans. We zijn hard op weg naar de 300 leden maar hebben nu al 300 volgers op onze Facebook-pagina!

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie. In september zijn wij weer terug met een evenement bij de Gemeente Wijdemeren en het jaarfeest. Houd je email in de gaten voor de exacte data en lokaties.

Interviews met leden

Ramona en Gert interviewen regelmatig weer een aantal leden van Ondernemend Wijdemeren. Ook nu is er weer een interview met Piet van Gelder van Van Gelder Training & Advies Lees meer...
We zijn op zoek naar een vrijwilliger die samen met Gert en Ramona de interviews wil afnemen. Interesse? Stuur een email naar PR@ondernemendwijdemeren.nl

Save the date!


Maandag 5 september 
Informatie-event en netwerkborrel
Gemeentehuis Wijdemeren - Loosdrecht
-Introducés welkom-

Zaterdag 24 september
Jaarfeest
Locatie volgt zsm

Woensdag 26 oktober
Regionale bedrijvendag
Spant! - Bussum
-Introducés welkom-

 

Loosdrecht Jazzfestival Ledenactie!

De botenloods van OW-lid Jachthaven Het Anker  zal op 17 september weer het sfeervolle decor zijn van onvervalste SWING tijdens het Loosdrecht JazzFestival! 

Op het programma van 2016 staan onder andere de Dutch Swing College Band, de Zoot Vintage Dance Band feat. Leah Kline, het Quartet van meesterpianist Peter Beets met diverse gasten w.o. Mathilde Santing, Humphrey Campbell en Ruud Jacobs, het Jazz Orchestra van het Concertgebouw, The Preacher Men en last but not least Gare du Nord!

Speciaal voor de leden van Ondernemend Wijdemeren is er een speciaal zakelijk sponsorpakket samengesteld:

  • Uw bedrijfslogo in het programmaboekje en op de website
  • Twee toegangskaarten
  • EXTRA LEDENVOORDEEL: 5 CONSUMPTIEMUNTEN
Dit pakket is exclusief voor leden van Ondernemend Wijdemeren. De prijs bedraagt € 200,- en is uitsluitend per email te bestellen op info@loosdrechtjazzfestival.nl

Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen? Neem dan direct contact op met Jasper Blom (06-54730728) of Peter Op de Beek (06-54392980)

Informatie-event Gemeente Wijdemeren

Het informatie-event van vorig jaar was een groot succes. Tijdens deze avond in het gemeentehuis van Wijdemeren was er de gelegenheid om met de wethouders in gesprek te gaan en informatie in te winnen.

Op 5 september staat dit door de Gemeente Wijdemeren en Ondernemend Wijdemeren georganiseerde evenement weer op de agenda! Op verzoek van diverse deelnemers van vorig jaar zal er dit keer de mogelijkheid zijn om 2 sessies te bezoeken.


Wij zijn benieuwd over welke onderwerpen u geïnformeerd wilt worden tijdens deze avond. De door u gewenste onderwerpen kunt u via onderstaande link aan ons doorgeven.
 
Geef nu uw onderwerp aan ons door!
Let op! U kunt uw onderwerpen tot 31 juli opgeven.

Gooise bedrijvendag 2016

De Gooise Bedrijvendag in Spant! te Bussum is een jaarlijks terugkerend netwerk- en kennisevenement voor ondernemers.

Ieder jaar bezoeken circa 250 ondernemers uit het Gooi, Eemland en de Vechtstreek dit evenement. Dit jaar is de Gooise Bedrijvendag een samenwerking tussen Ondernemend Wijdemeren en andere lokale ondernemersverenigingen.

U wordt tijdens het netwerkevenement geïnspireerd door diverse interessante sprekers en actualiteiten uit de regio.

Meer informatie..

Ledenacties

Op de website vindt u altijd een aantal kortingsacties waar u als Ondernemend Wijdemeren-lid zowel zakelijk als privé van kunt profiteren! 

 Profiteer nu...

Jeugdsport- en Cultuurfondsen

Tijdens de Haringparty heeft Ben de Veth een pitch gegeven van het Jeugdcultuur- en het Jeugdsportfonds

Via sport en cultuur leren kinderen al vroeg sociale vaardigheden, discipline, samenwerken en doelen stellen. Vaardigheden die later in de maatschappij, zeker bij het werken in een onderneming hard nodig zijn. Helaas zijn er ook in onze regio veel kinderen die niet kunnen deelnemen aan deze activiteiten omdat hun ouders daar geen geld voor hebben. 

Het Jeugdcultuur- en het Jeugdsportfonds worden gefinancierd door de gemeente en groeien hard. Wanneer zowel particulieren als bedrijven meefinancieren kunnen er veel kinderen geholpen worden. 

De werkwijze is uitermate efficiënt: de professionals (intermediairs) die de aanvragen doen voor zijn erkend door de fondsen. Een aanvraag wordt in zeer korte tijd beoordeeld. De bijdragen uit de fondsen gaan rechtsreeks naar de sportclub of cultuurinstelling waardoor de kinderen maximaal profiteren. De privacy van de kinderen wordt daarbij beschermd.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een bijdrage leveren? Neemt u dan contact op met Ben de Veth, voorzitter Supporters Jeugdsport- en Cultuurfondsen Gooi&Vechtstreek, 06 53717716, bdeveth@gmail.com

Nieuwe leden

WerkInJeEigenWijk Wim van Oudheusden

Y&M Design Wim Schaap

Hendrik van Loenen Hendrik van Loenen

Princess Hotel Collection Wouter Noels

Restaurant Vlaar Arlo Vlaar

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
 LinkedIn
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Wieger Boonstra

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Postbus 156
Kortenhoef, Nh 1243 ZK
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2016 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by MailChimp