Copy
Het laatste nieuws van Ondernemend Wijdemeren
Bekijk deze email in je browser

Uitnodiging Haringparty 2019

Op 26 juni aanstaande organiseert Ondernemend Wijdemeren de 5e editie van de Wijdemerense haringparty, met dit keer nautische gezelligheid, levendige muziek en een rondvaart op het programma. De haringparty wordt dit jaar vanaf 18.00 uur georganiseerd bij Jachthaven Kortenhoef aan het Moleneind 2A in Kortenhoef. 
 

Het programma is als volgt;

Om 18:00 uur ontvangen wij u graag op de Jachthaven Kortenhoef. 
Om 18:30 uur opening van de bijeenkomst door onze voorzitter.  
Om 18:40 uur presentatie door Hans Van der Laan de Vries, over jachthaven en verdere ontwikkelingen. 
Om 18:50 uur zullen er op het buitenterrein drank, een viskar met haring en een barbecue klaar staan met kleine gerechten. 
Om 18:50 uur – 20:30 uur gaan (max. 30 gasten per keer) aan boord van onze luxe Wijdemerensloep, om onder begeleiding van een gezellige en ervaren schipper, een korte tocht te maken over de Wijde Blik.

De avond wordt opgevrolijkt door Jaap Somsen met feestelijke muziek.
 
Om 21:00 uur einde van het programma. 

Kent u een regionale ondernemer die nog niet eerder heeft deelgenomen aan een netwerkborrel van Ondernemend Wijdemeren? Als u hem/haar als introducé wilt uitnodigen voor de haringparty, dan is hij/zij natuurlijk van harte welkom.

Wij vragen u om zich uiterlijk 24 juni aan te melden via de link onderaan deze uitnodiging. Dan kunnen wij rekening houden met uw aanwezigheid en maken we er samen een gezellige Haringparty van. 
 

Tot 26 juni!

Klik hier om aan te melden!

Vaart u met ons mee? U bent van harte uitgenodigd!

Op donderdag 27 juni verwelkomen wethouder Jan-Jaap de Kloet en voorzitter van het Plassenschap Loosdrecht Freek Ossel u vanaf 12.30 uur graag bij De Fietsboot in de Porseleinhaven (ter hoogte van Oud-Loosdrechtsedijk 220, Loosdrecht). Na de officiële opening, om 13.00 uur, nodigen zij u uit op de boot om samen deze nieuwe route te verkennen. Daarbij zetten we, onder het genot van een hapje en drankje, koers naar de Fuut/Muyeveld in Breukeleveen, via Markus Pos. Rond 14.30 uur zijn we terug in de Porseleinhaven. De fietsboot is onderdeel van de stichting www.fietsboot.nl wordt geheel door vrijwilligers gerund.
 

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
 LinkedIn
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Ramona Poort

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2019 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp