Copy
Het laatste nieuws van Ondernemend Wijdemeren
Bekijk deze email in je browser

Nieuwsbrief
januari 2020

Stampvol stamppottenbuffet
Maandag 13 januari was het bekende stamppottenbuffet, dit jaar in het Spieghelhuys te Nederhorst den Berg. Iedereen werd ontvangen met een heerlijke glühwein en na het welkomstwoord van de voorzitter heeft Emiel Hagen van het Spiegelhuys meer vertelt over hun mooie locatie. Tot slot heeft Natasja Zak zich geïntroduceerd, zij is ondernemersmanager binnen de gemeente Wijdemeren en komt graag met zoveel mogelijk ondernemers in contact.  

Daarna was eindelijk tijd om te genieten van het uitgebreide stamppottenbuffet en het heerlijke dessert. Met een opkomst van meer dan 100 leden mogen wij spreken van een succesvolle bijeenkomst. Er volgt snel meer informatie over onze volgende events waar wij u graag verwelkomen.

Nieuw jaar, nieuwe gezichten
In 2019 zijn er een groot aantal wijzigingen geweest in het bestuur. Wij hebben afscheid genomen van een aantal aftredende bestuursleden: Hetty Kastelein,
Hans Stalenhoef, Wieger Boonstra  en Mark Reukers. Ook helaas van de dames Linda Kunst, Arjanne Bosch en Anneke van Looij van de evenementencommissie. Via deze weg nogmaals hartelijk dank voor al jullie hulp en inzet. 

In 2020 beginnen wij het jaar met een behoorlijke vernieuwing en daarmee ook verjonging van het bestuur. Laura Pijl, Steven Voorn, Dik van Enk en Karin Steenvoorden zijn officieel toegetreden als bestuurslid. Rosemarijn de Vink is als aspirant bestuurslid gestart. Met dit nieuwe bestuur zijn wij van mening dat wij weer voortvarend te werk kunnen gaan. Dit wordt het jaar waarin de fundering van de vereniging versterkt gaat worden. Communicatie, evenementen maar ook het contact met de leden zijn een aantal van de aandachtspunten voor dit jaar. 

Naast alle bovenstaande wijzigingen zijn wij nog steeds op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van voorzitter, die in het tweede helft van dit jaar moet worden ingevuld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim Lorjé of Peter Landwaart.

Op een mooi en gezond 2020!

Namens het bestuur,
Wim Lorjé
Denk mee over verkeer en vervoer
De gemeente Wijdemeren vindt het belangrijk dat u in een veilige en prettige leefomgeving woont. Daarbij hoort een goed netwerk voor verkeer en vervoer. Daarom werken zij aan een mobiliteitsplan.
Denkt u ook mee? https://www.wijdemeren.nl/mobiliteit 
Social Media
Volgen jullie de Facebook en Linkedin pagina al van Ondernemend Wijdemeren? Vanaf nu gaan wij hier vakaer berichten op plaatsen, dus volg ons zodat je niet meer mist. Zie hieronder onze kanalen!

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
 LinkedIn
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Ramona Poort

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2020 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp