Copy

SAVE THE DATE  ALV  
26 november 19.30u

Gelukkig hebben we elkaar vlak voor de tweede coronagolf nog live kunnen treffen en elkaar in de ogen kunnen aankijken. Helaas gaat dit de rest van dit jaar en waarschijnlijk begin 2021 nog niet lukken.

Nu zijn er gelukkig een heleboel alternatieven om elkaar toch te ‘zien’. We zijn dan ook blij jullie uit te kunnen nodigen voor onze Algemene Ledenvergadering op 26 november om 19.30u.
De locatie kunt u zelf bepalen, thuis op de bank, aan de keukentafel of op kantoor. Enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Met vriendelijke groet, Het bestuur

Ongewone Banenmarkt

Deze ongewone tijden geven een ongewone banenmarkt. Er zijn bedrijven die hun personeel gedwongen naar huis moeten sturen en er zijn bedrijven hard op zoek zijn naar personeel omdat zij de drukte niet aankunnen. Iets wat wij ook binnen Wijdemeren steeds vaker horen.
 
Misschien kunnen we hier iets in betekenen. Een platform binnen ons netwerk om vacatures te plaatsen of een plek waar ondernemers elkaar kunnen vinden om personeel in- en uit te lenen.  Is dit iets waar jij naar op zoek bent of waar je ideeën over hebt? Laat het ons weten dan gaan we ermee aan de slag.
E-mails kunnen naar info@ondernemendwijdemeren.nl.

WEEKBLAD Wijdemeren Feestmaand

Misschien adverteren jullie bedrijven al lokaal maar misschien ook niet. Wist je dat Weekblad Wijdemeren en de Nieuwsster wekelijks verschijnen met een oplage van 12.500 stuks? Een mooi platform om aandacht te vestigen op je producten, diensten of om je klanten te bedanken voor het vertrouwen dat zij in 2020 hebben gehad.

Meer informatie? Bel dan even met: 0294 – 25 62 04 of mail ons via: advertentie@dunnebier.nl
Klik hier om de afbeelding in PDF te lezen!
Bekijk de email in je browser

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Ramona Poort

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2020 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp