Copy

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020!

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Peter Landwaart -jurylid-: “De afgelopen twee jaar hebben we een succesvolle ondernemersverkiezing georganiseerd. Dit jaar zijn ondernemers druk met wezenlijke zaken. Ze werken hard om hun bedrijf draaiend te houden. We vinden het daarom niet passend om deze verkiezing te organiseren”.

In het zonnetje zetten
De organisatoren van de jaarlijkse verkiezing (Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en Rabobank Vecht en plassen) hebben daarom een alternatief bedacht om de Wijdemeerse ondernemers in het zonnetje te zetten, te inspireren en vooral een hart onder de riem te steken.

Online talkshow
Op de jaarlijkse Dag van de Ondernemer, vrijdag 20 november 2020, presenteren zij een online talkshow met toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren, als Ferry Korten (123 Inkt.nl), Maarten Steinkamp (Multivlaai en Jamin),Dik van Enk (Intersell) en namens Gemeente Wijdemeren Wethouder Jan Klink. Ook heeft de jury haar oor te luister gelegd bij de Ondernemer van Wijdemeren 2019. Wat heeft deze titel het bedrijf gebracht en hoe hebben zij de prijs verzilverd? Kijk en luister dus vooral mee via www.ondernemervanwijdemeren.nl. (vrijdag 20 november 2020)
Aanmelden Algemene Ledenvergadering
Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van de ALV voor donderdag 26 november om 19.30 uur. U kunt zich nu aanmelden via de volgende link: Aanmelden Ledenvergadering.

Wat: ALV
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Zelf te bepalen, thuis op de bank, aan de keukentafel of op kantoor
Benodigdheden: Internetverbinding
 
Aanmelden Ledenvergadering >>
Cybertraining
In samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid en NFIR biedt de gemeente Wijdemeren ondernemers in de gemeente een online training over cyberveiligheid aan. Hier leert u handige tips en tricks over hoe u uzelf en uw bedrijf digitaal weerbaar kunt maken. Voor de uitnodiging en meer informatie kunt u de pdf openen. LINK PDF
Enquête Versnellingsaanpak Asbestdakensanering
In opdracht van het Ministerie van I&W en het Programmabureau Versnellingsaanpak Asbestdakensanering voert Sira Consulting een onderzoek uit naar verschillende (financiële) instrumenten die de vrijwillige sanering van asbestdaken door zakelijke eigenaren (kunnen) stimuleren. Onderdeel van dat onderzoek is een enquête onder zakelijke eigenaren van asbestdaken (d.w.z. ondernemers). Het doel van deze enquête is om de saneringsbereidheid en financieringsbehoefte te peilen.

De enquête is hier te vinden: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/FinancieelInstrumentAsbestdaken2020 Invullen gebeurt anoniem en kost ongeveer 5 minuten.
Bekijk de email in je browser

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Ramona Poort

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2020 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp