Copy

Samen sterk,
sterker samen

REMINDER: Digitale Algemene Ledenvergadering

Beste leden,

We zijn ontzettend blij al zoveel positieve reacties te hebben ontvangen op de georganiseerde digitale algemene ledenvergadering. Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest óf heeft u de nieuwsbrief van 29 mei 2020 over het hoofd hebben gezien? Lees dan nu HIER alles over de digitale algemene ledenvergadering en stem HIER tot 18 juni 2020.

Een bijzonder initiatief van Ondernemend Wijdemeren

Naar aanleiding van het initiatief van Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en Koninklijke Horeca Nederland afd. Hilversum e.o. hebben we al zeer veel positieve reacties en aanmeldingen ontvangen. Met iedereen die zich heeft aangemeld is of wordt contact opgenomen. Heeft u gemist waar dit over gaat? Kijk dan hier: nieuwsbrief van 27 mei 2020
Aanmelden kan via info@ondernemendwijdemeren.nl

Toekomst visie Bedrijventerreinen Wijdemeren

Beste ondernemer,

Zoals u mogelijk weet, werkt de gemeente samen met ondernemers aan een toekomstvisie bedrijventerreinen. In de link vindt u het eerste ‘concept Toekomstvisie Bedrijventerreinen Wijdemeren’. Dit conceptrapport is opgesteld door Bureau Buiten. Daarvoor hebben zij begin dit jaar de bedrijventerreinen bezocht, gesproken met ondernemers, data- en trendanalyses gedaan en gesproken met de ambtelijke organisatie.

Het huidige rapport betreft een concept dat we graag met u verder uitwerken. Daarvoor hadden wij in mei een bijeenkomst gepland. Echter door alle ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus en de opgelegde beperkingen voor het houden van bijeenkomsten, hebben wij deze bijeenkomst verplaatst naar 17 september 2020 vanaf 18:00 uur. Hier ontvangt u nog een uitnodiging voor.

Omdat uw inbreng belangrijk is, delen wij het huidige concept nu al en geven wij u de mogelijkheid opmerkingen of aanvullingen alvast aan ons mee te geven. Dit kan schriftelijk naar Ties Corten – t.corten@wijdemeren.nl.
Mede namens Natasja Zak alvast bedankt voor uw inbreng.

Met vriendelijke groet,
Ties Corten

Ondernemen tijdens Corona

Advies op maat voor ondernemers in de regio Utrecht
Heeft u als ondernemer uit de regio Utrecht een vraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar komt u er zelf niet uit? Bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies over de toekomst van uw bedrijf door corona? Dan kunt u terecht bij de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA).
Zie hier de LINK!

Met URECA heeft o.a. gemeente Wijdemeren samen met bedrijven in de regio Utrecht, gemeenten en de provincie de handen ineengeslagen om ondersteuning en antwoorden op uw vragen te bieden. Dit gebeurt geheel belangeloos. Denk aan het sparren over financieringsvraagstukken, wegwijs worden in de verschillende regelingen, toegang krijgen tot contacten bij bijvoorbeeld de (lokale) overheid, of advies of een klankbord voor uw bedrijfsvoering.

Via het online platform kunt u uw vraag, groot en klein, indienen. Een groeiende groep van medeondernemers uit allerlei sectoren staat voor u klaar om met u te sparren over uw vraag en door te verwijzen naar de juiste ondersteuning.

En heeft u zelf juist hulp ‘in de aanbieding’ voor andere bedrijven in nood? Denk aan advieskracht, consultancy of projectmanagementcapaciteit. Ook dan kunt u contact opnemen met URECA.

Voor wie?
• URECA is opgericht voor alle ondernemers groot en klein
  (met uitzondering van ZZP’ers) in de regio Utrecht.
• URECA biedt hulp bij allerlei vraagstukken waar ondernemers als    gevolg van de coronacrisis mee te maken hebben.

Over URECA
De Utrecht Region Economische Corona Alliantie is een samenwerking tussen een veelheid aan (regionale) partners. Het gaat hierbij om aanvullende acties, in aansluiting op het landelijke en regionaal bestaande areaal aan steunmaatregelen. In de Alliantie wordt nu samengewerkt door Rabobanken in Midden Nederland, PWC, DHM Group, StartupUtrecht, VNO-NCW Midden, MKB Midden Nederland, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) regio Utrecht (i.o.), gemeenten uit de regio Utrecht, gemeente Hilversum, provincie Utrecht, Utrecht Marketing en Economic Board Utrecht.
Lees meer op de website van URECA:
https://bit.ly/ondersteuning-ondernemers
Bekijk de email in je browser

Volg Ondernemend Wijdemeren op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek ook onze website

www.ondernemendwijdemeren.nl

Inhoud: Ondernemend Wijdemeren
Verzending: Anticipate Media
Teksten: Ramona Poort

Ons e-mailadres is:
Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
Maartensdijk, 3738 TV
Netherlands

Add us to your address book


afmelden voor de nieuwsbrief    gegevens aanpassen

Copyright © 2020 Ondernemend Wijdemeren, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp