Copy
Historier og tilbud fra dit flyselskab
Alsie Express - flyver mellem Sønderborg og København
Efterårsferie

Hvad skal du lave i efterårsferien?  

Besøg familien, tag på shopping, eller udforsk København. Hele efterårsferien
(uge 42) har vi sat prisen ned til 349,- på udvalgte afgange, børn får 25 % rabat.

Der er begrænset antal pladser, så book din billet allerede nu!

Book her! 

Et Danmarks-panel bestående af 2000 medlemmer fordelt på alder, uddannelse, indtægt og bopæl er blevet interviewet af analyseinstituttet Epinion. De har peget på Alsie Express som landets bedste indenrigsflyselskab i konkurrence med DAT og SAS.

Det er vi meget stolte af. Vi kunne ikke gøre det uden de mange gæster der bakker os op, vores hjælpsomme samarbejdspartnere og engagerede medarbejdere. Derfor skal der lyde et stort tak!
 
Awardshowet arrangeres årligt af branchemediet Stand By. I alt 16 priser blev uddelt, udover Bedste indenrigsflyselskab, uddeltes blandt andet også priser til Bedste oversøiske flyselskab og Bedste ferierejsebureau.
Birgitte og Bertel tog med Alsie Express til Wien
Alsie Express tilbyder oftere og oftere charter-ture.
Den 26. september lettede et fly fyldt med forventningsfulde gæster med kurs mod den østrigske hovedstad Wien – en by med mange kulturelle tilbud.


Med ombord på turen til Wien var Birgitte og Bertel fra Broager. ”Vi har sat kryds ved 10 seværdigheder, vi skal nå at besøge i løbet af de fire-fem dage, vi er af sted. Wien har altid været et drømmemål for os, så da vi så muligheden i Ugeavisen, meldte vi os til med det samme”, siger Bertel.
”Vi holder af de korte ture. Vi var også med på rejsen til Berlin, og det er jo fantastisk, at vi kan flyve fra Sønderborg. Der er ingen spildtid. En time efter vi er kørt hjemmefra, hænger vi i luften over Als. Der er god plads i flyet, betjeningen er venlig, og det, at vi ved ombordstigningen blev modtaget personligt af kaptajnen, er med til at gøre turen speciel. Det er meget bedre end  kun at få en velkomst over højttaleren.”

Karsten Schøn fra Seadane Travel, som primært tilbyder krydstogtrejser, er glad for at kunne tilbyde sine kunder svipture til interessante storbyer. ”Hvis det er så nemt at rejse som med Alsie Express,  og man er fremme i løbet af få timer, giver det rigtig mange mulighed for at opleve steder  man  længe har drømt om”

Lone Koch fra Alsie Express er stolt af, oftere at kunne tilbyde svipture. ”Vi vil jo rigtig gerne tilbyde flere af den slags ture og har da også ideer på tegnebrættet. Dem glæder jeg mig til, at kunne fortælle om, når alle detaljer er på plads”.

”Birgitte og jeg vil helt klart være blandt passagererne på fremtidige svipture med afgang fra Sønderborg,” afslutter Bertel.
 
 

Følg os på dit foretrukne sociale medie

Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Google Plus
Google Plus
YouTube
YouTube
Copyright © 2017 Alsie Express
Du modtager denne mail fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Du kan til enhver til framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af denne mail.

Kontaktinformation:
Alsie Express
Lufthavnsvej 3
6400 Sønderborg
Tlf: 8881 1111
info@alsieexpress.com

Frameld nyhedsbrev    Opdater kontaktdata