Copy
Trouwen op de Olmenhorst...

Trouwen in de boomgaard

Ben je gevraagd tijdens Kerst of oud en nieuw? Ben je op zoek naar een trouwlocatie die bij jullie past? Of word je gewoon blij van prachtige trouwverhalen? Dan is deze nieuwsbrief voor jou! We willen je graag vertellen over hoe jullie huwelijk op de Olmenhorst eruit kan zien.
Een landelijk huwelijk
De dag dat je met elkaar in het huwelijk treedt is om nooit te vergeten. Landgoed de Olmenhorst helpt met alle liefde mee om van jullie huwelijk een bijzondere belevenis te maken.

Ons Landgoed, met twee officiële trouwlocaties is een unieke, informele locatie om elkaar het ja-woord te geven, uitgeroepen tot een van de top 20 locaties door 'The Perfect Wedding'.

Trouw midden in de groene, biologische appel- en perenboomgaarden. Midden in april uitlopend naar de bloesem tot een plukbare appel of peer in september/oktober. Met veelal biologische en duurzame producten kookt onze chef-kok vanaf een buitenkeuken een uitgebreid diner voor een intiem familiediner of een groot gezelschap.
Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met ons salesteam Sandra & Irene.
Mail naar info@olmenhorst.nl of bel 0252-413165
Locatie: Het Boshuis
Aan het einde van een klein kronkelweggetje dat je door diverse boomgaarden voert, ligt het pittoreske Boshuis. Een beetje verstopt op het Landgoed en daardoor heerlijk rustig. Een sfeervol houten huis met een overkapte veranda en een buitenbar. Voor het Boshuis ligt een terras waar je met je gasten kunt dineren aan een lange tafel (zie foto).

Een aantal boomrijen verder vind je de ½ cirkel waar we een ceremonie van 10 tot  100  gasten kunnen verzorgen. Heb je meer gasten? We hebben voldoende ruimte op het landgoed.
 
Om sfeer te proeven ben je altijd welkom. Wil je een rondleiding? Bel of mail ons voor een afspraak!

Inspiratie opdoen?

Bekijk een van de vele trouwblogs van bruidsparen die je voor gingen.
Femke en Edwin
Willemijn en Rob
Laura en Tom
Marit & Lucas
Bette & Ilja
Kijk voor meer informatie en inspiratie op onze website.
meer informatie
Copyright © 2017 Landgoed de Olmenhorst, alle rechten voorbehouden.


Je kunt je voorkeuren bijwerken of je helemaal uitschrijven voor deze nieuwsbrief.