Copy
Nieuwsbrief van Droomcreaties Design & Foto Studio

 


Logo

Seed of Life ~ terug naar de kern!Beste lezer(es),


In deze nieuwsbrief neem ik je mee terug naar de kern.
Elke mandala die ik creëer bevat een kern van bewustzijn. Hierin zit een beetje van mezelf opgesloten, van de inzichten die ik heb opgedaan, de structuren die mij gevormd hebben, de gedachten die gepasseerd zijn en de emoties die ik heb mogen doorvoelen. Dat alles brengt mij nog dichter bij mezelf en is bepalend voor wie ik ben en waar ik voor wil staan.

Ik heb geleerd om mijn intuïtie meer te vertrouwen. Dat is niet altijd makkelijk in een wereld vol machtsstructuren en dualiteit, tegengestelde belangen, waarin je constant beïnvloedt wordt door anderen. Bij je eigen normen en waarden en overtuigingen blijven vraagt volharding, maar vraagt tegelijkertijd ook verandering van je perceptie, omdat alles altijd aan verandering onderhevig is.

Er is voor mij een tijd aangebroken om uit mijn kern te komen, het licht in te gaan, mijn bewustzijn kenbaar te maken. Het bereiken van de leeftijd van 40 jaar in mei was voor mij een omslagpunt. Alsof er een nieuwe geboorte heeft plaatsgevonden. Daar is mijn laatste creatie een uitdrukking van:
Seed of Life!

 

 
Lees het blogbericht voor de symbolische betekenis


Nieuwe zaadjes

Ik heb besloten nieuwe zaadjes te planten, zodat er een nieuwe bewustzijnsgroei kan plaatsvinden. 

Als natuurliefhebber wil ik zelf beginnen met het goede voorbeeld te geven.
Zo heb ik besloten om niet langer de natuur geweld aan te doen met mijn producten.
Ik wil de wereld mooier en schoner maken met de mandala's en inzichten, maar als ik dan eerlijk naar mezelf ben, als bewoner van deze planeet en als ondernemer, dan hoort daar een andere handelwijze bij. De lezers die mij volgen op Facebook en Twitter hebben het misschien al gelezen in het laatste blogbericht.


Borduurpatronen niet meer per post, wel goedkoper te downloaden!
Uit milieu-overwegingen stopt Droomcreaties per 1 augustus 2016 met het verzenden van borduurpatronen per post. Ik stel daar wel wat tegenover, namelijk een eerlijker en goedkoper product, door deze alleen nog als downloadproduct aan te bieden in de mandalashop.


Lees het blogbericht voor meer info


Voor enkele trouwe klanten zal dit misschien als een verrassing komen en het als gemis ervaren dat er geen kant-en-klaar geprint patroon wordt toegestuurd. Dat is begrijpelijk. Ik reken wel op jullie begrip voor deze keuze, het dient namelijk een groter belang, een schoner milieu. 

Ben je niet in het bezit van een printer of mogelijkheid om een patroon op een tablet te gebruiken, dan kan ik op verzoek nog tegemoet komen aan postverzending. Daarvoor wordt wel een bijdrage aan de natuur terugverwacht, door een extra bijdrage te vragen ter compensatie van het milieu. Een zogenoemde milieuheffing, dat ten goede zal komen aan een goed doel (bijv. de bijen behoeden van uitsterven, bomenkap tegengaan etc).

Komen er nog meer verrassingen?
Reken daar maar op! Een bewuster mens en ondernemer vraagt om verandering. Maar dit hoeft niet negatief te zijn. Ik kom daar nog op terug in een volgende nieuwsbrief, als het zaadje dat geplant is, gerijpt is en de tijd daar is om er mee naar buiten te komen. Als de krachtenvelden in de omgeving het toelaten, kan er wat moois gaan bloeien! Maar dat kan alleen samen met mensen die de natuur een warm hart toedragen en bewuster willen gaan leven. Mijn streven is een kettingreactie te bereiken door het planten van dit eerste zaadje.

Jij kan ook deel uitmaken van die kettingreactie met jouw eigen boodschap!
Wat kan je doen? 


Bestel het nieuwe borduurpatroon Seed of Life met korting. Als verrassing bij het downloaden tref je een gratis product aan met een speciale boodschap en het verzoek een bijdrage te leveren aan de kettingreactie.
Hoe? Verspreid de boodschap aan zoveel mogelijk mensen!
Ik ben benieuwd waar deze zaadjes allemaal terecht komen en beloof dat er aandacht aan jullie boodschap zal worden besteed.Op welke manier blijft voor iedereen nog even een verrassing.


Wil je vóór 1 augustus 2016 nog een borduurpatroon per post ontvangen (zonder extra milieuheffing), plaats dan nog een bestelling in de webshop voordat deze mogelijkheid verdwijnt. Ook dan krijg je de verrassing met boodschap toegestuurd.

SAMEN MAKEN WE DE WERELD MOOIER EN SCHONER!

Vragen op opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwsberichten of website, deel ze dan met me via het contactformulier! Vergeet ook niet om je favoriete producten te delen of van een review te voorzien.

Fijne zomervakantie toegewenst!

Creatieve groetjes,

Natasja van Droomcreaties     

     

                 Inspiratie - Imaginatie - Droomcreatie

www.droomcreaties.nl
Mandala's ontwerpen en omzetten in borduurpatronen is de hoofdactiviteit van Droomcreaties.

Borduren in kruissteken kan iedereen. Het versterkt je concentratievermogen en leert je geduldig te zijn om naar een eindresultaat toe te werken.

De borduurpatronen zijn ook als downloads in pdf-bestanden verkrijgbaar!
Bekijk de downloadpagina 
borduurpatronen
Zoek je leuke cadeaus?

Neem een kijkje in de Zazzle shop van Droomcreaties. Hier vindt u vele leuke mandala producten, zoals mokken, telefoonhoezen, buttons, tassen en meer!

Niet gevonden wat u zoekt?
Probeer dan de Art2Do shop van Droomcreaties!
Volg Droomcreaties ook op social media: Andere producten van Droomcreaties staan op:
             

Copyright © 2016 Droomcreaties Design & Foto Studio, All rights reserved.


Heb je vragen over producten of de nieuwsbrief, neem contact op met:
tel: 06-29150017
info@droomcreaties.nl
www.droomcreaties.nl


uitschrijven van deze mailinglijst    update gegevens inschrijving 

Email Marketing Powered by Mailchimp