Copy
Communicatie apparatuur BV (Commap) wil u graag op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, acties en aanbiedingen binnen ons bedrijf.
 

Commap - communicatie apparatuur BV

Gespecialiseerd in communicatieoplossingen voor mensen die niet of moeilijk kunnen spreken.

Tip:
Volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!
 


MMS ontwikkelingen
Commap is al een aantal jaren gespecialiseerd in het registreren van kleine bewegingen voor het bedienen van communicatie hulpmiddelen. Dit heeft geleid tot de MMS (Minimal Movement Switch) die al bij een groot aantal mensen in gebruik is. Nu  is de MMS ook bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch in gebruik genomen op de intensive care en meteen ingezet voor een patiënt met het Locked In Syndroom.
Eerder al heeft de St. Maartenskliniek met de MMS een start gemaakt.
 
We zijn verheugd om te kunnen melden dat er nieuwe ontwikkelingen op komst zijn met de MMS. Er wordt gewerkt om de MMS met stemgeluid aan te sturen. Dit geeft nog  meer mogelijkheden voor andere toepassingen.
Mocht je mee willen werken aan eerste tests of ken je mensen die mee willen werken, dan kun je je aanmelden via info@commap.nl.
FaceMe
Tijdens de Support beurs, afgelopen mei in Utrecht, hebben we de FaceMe geïntroduceerd. Met een camera worden de beelden van je gezicht naar de computer gestuurd waar de software alle bewegingen in het gezicht herkent. De kleinste bewegingen in je mimiek kunnen dan omgezet worden in acties.
Er zijn verschillende mensen geweest die het systeem hebben getest en het werd als zeer nauwkeurig ervaren. Interesse in deze nieuwe manier van computeraansturing? Neem dan contact met ons op via info@commap.nl
ALS dag
Op  19 juni 2016 was Commap aanwezig op de Wereld ALS Dag in Ouwehands Dierenpark.  Een dag voor patiënten en familie, dit jaar tussen de dieren. Wij stonden er zoals elk jaar op de informatiemarkt. Het was weer een hele geslaagde dag. Veel mensen hadden interesse in de oogbesturing voor de communicatie en in de MMS om nog zo lang mogelijk te kunnen blijven alarmeren.
Commap Column
Vanaf  juli zal er op onze website een column staan van Mieke van Oss.
Mieke heeft een hoge dwarslaesie, is vanaf haar schouders verlamd en auteur van het boek “PAK me dan.... als je KAN“. Zij beschrijft voor ons actualiteiten, belevenissen en alledaagse gebeurtenissen. Klik hier voor haar columns.

Veel belangstelling voor Brain Computer Interfaces

Locked In. Locked Out.
Op 12 juni waren we aanwezig bij de Locked In dag van Regie in Design. Hier werden ideeën gelanceerd voor Brain computer interfaces in de toekomst. Wim Tusveld heeft zich jarenlang ingezet voor de Locked In vereniging maar kon dit helaas niet meer meemaken. Hij  heeft nog wel kunnen meewerken aan de voorbereiding en heeft  postuum nog  wijze woorden laten horen.
Via deze link is een filmpje te zien van de BCI catwalk.

Zomervakantie

Ook tijdens de zomervakantie zijn we gewoon bereikbaar. We wensen iedereen een fijne vakantie toe!

 

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag aan meer informatie, advies of wij geven graag een vrijblijvende presentatie.
Je kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer (0413) 28 70 52 of mailen naar: info@commap.nl
 Facebook | Nieuwsbrief doorsturen
 Communicatiehulpmiddelen   
                               
 Spraakversterkers
                                         Brainfingers

Copyright © 2016   |   Commap communicatie apparatuur BV   |
Alle rechten voorbehouden


Postadres: Postbus 490   |  5400 AL   |   UDEN   |  
Bezoekadres: Burg. Buskensstraat 50   |   5401 EE   |   UDEN |


Telefoon: (0413) 28 70 52  |
www.commap.nl   |   info@commap.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglist van Commap.        
U wordt opgenomen in onze mailinglist wanneer u uzelf inschrijft via onze website of omdat u op een andere manier interesse hebt getoond in ons bedrijf. Uitschrijven kan via de link onderaan deze pagina.
Deze nieuwsbrief wordt 4x per jaar verstuurd. 

 uitschrijven nieuwsbrief | aanmelden nieuwsbrief