Copy
Communicatie apparatuur BV (Commap) wil jou graag op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, acties en aanbiedingen binnen ons bedrijf.
 

Commap communicatie apparatuur BV
Gespecialiseerd in communicatieoplossingen voor mensen die niet of niet goed kunnen spreken als gevolg van Afasie, ALS, MS, Locked in Syndroom, NAH, CVA etc.

Tip:
Volg ons op Facebook en blijf meteen op de hoogte.

Verhuizing

Met de verhuizing van Commap communicatie apparatuur BV naar Burg. Buskensstraat 50, nabij het centrum van Uden, is een nieuwe stap gezet in de bedrijfsontwikkeling van Commap. Het team van Commap was op de oude locatie ‘uit het jasje’ gegroeid. “Deze grotere locatie biedt mogelijkheden om nog verder te groeien en meer activiteiten te kunnen ontplooien.” aldus Herman Visser, directeur van Commap communicatie apparatuur BV.

“Het nieuwe kantoor is 2x zo groot als het vorige pand. Op de nieuwe locatie verwachten we in de toekomst een gepaste groei te kunnen doormaken” vult zijn vrouw, Monique Rooijakkers, aan. “We hebben meer mogelijkheden om de werkzaamheden te verrichten en kunnen, samen met onze medewerkers, beter en gerichter ons werk doen,” stelt zij.

Loop gerust eens binnen voor een kop koffie en vrijblijvend advies!

Spraakversterker

Zwakke stem? Zoek versterking...! Een spraakversterker is een apparaat dat helpt volume te maken met je stem. Het kost daardoor minder energie om te spreken en mensen zullen je weer gemakkelijker kunnen verstaan. Ook wordt je stem gespaard, omdat je minder luid hoeft te spreken om toch verstaanbaar te zijn. Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Men draagt een microfoon, aangesloten op een luidsprekerkastje. De microfoon neemt als het ware je stemgeluid op en het luidsprekerkastje versterkt het stemgeluid, waardoor je stemvolume verbetert. Wij leveren diverse spraakversterkers: draagbare en versterkers die op een vaste plaats neergezet moeten worden. Vraag gerust bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Een van onze cliënten vertelt hier over haar ervaringen met de spraakversterker.

Bijeenkomst ISAAC-nf

Hulpmiddelenmarkt: Op donderdag 23 oktober waren wij ook aanwezig als standhouder op de hulpmiddelenmarkt van ISAAC-nf. ISAAC
  • behartigt de belangen van de niet of nauwelijks sprekende en zijn/ haar omgeving;
  • brengt ondersteunende communicatie (OC) onder de belangstelling van gebruikers, mensen in de directe omgeving van iemand met een communicatie handicap en maatschappelijke instellingen;
  • vergaart en verspreidt kennis middels studiedagen, congressen en cursussen;
  • geeft driemaandelijks het tijdschrift KomCom uit;
  • werkt samen met verschillende gehandicaptenorganisaties en onderhoudt contacten met de internationale moederorganisatie.
    Kijk voor meer informatie op www.isaac-nf.nl

Oogbesturing

Communiceren wanneer je (bijna) niets meer kunt bewegen. Dit kan bijvoorbeeld met oogbesturing. Al sinds een aantal jaren is het mogelijk om een computer met de ogen te besturen. Sinds kort werken wij met een nieuwe samenstelling: een beeldscherm van 12 inch en een nieuwe oogdetectiecamera. Het is mogelijk om deze combinatie te bevestigen op een rolstoel.

Oogbesturing vereist over het algemeen training. Voor kinderen hebben wij hiervoor een speciaal leerprogramma. Fygo is de eerste die dit programma uitgeprobeerd heeft.

Uitbreiding van ons team

Hallo, ik ben Moon Wilkens, woon in Uden en ben de nieuwe parttime aanwinst van Commap.
Na ruim 30 jaar werkervaring als administratief- en secretarieel medewerkster bij verschillende bedrijven in Uden en omgeving zocht ik een baan waar de cliënt in het middelpunt staat en niet een commercieel product en dat heb ik bij Commap gevonden.
 
Commap is een heel interessant bedrijf met een leuk team en ik voelde me hier meteen thuis. Ik kom en vertrek met een big smile naar en van mijn werk.
Mijn voornaamste taak op het moment is om structuur in het bedrijf te brengen zodat we kunnen voldoen aan de ISO norm. Daarnaast zal ik de gebruikelijke secretariële en administratieve werkzaamheden uitvoeren.

Landelijke week van de Chronisch Zieken

Sinds 1997 wordt ieder jaar in november een Week Chronisch Zieken georganiseerd. De Dag van de Mantelzorg op 10 november en de landelijke Verwendag zijn een vast onderdeel. De Week legt zoveel mogelijk verbinden tussen organisaties en mensen en stimuleert hen te laten zien wat mogelijk is en wat verbeterd kan worden. Mensen met een beperking die van hun leven iets moois weten te maken en anderen inspireren, spelen altijd een prominente rol tijdens deze Week. Op dinsdag 11 november is Commap aanwezig op het Koning Willem I College te 's-Hertogenbosch. Wij verzorgen daar vier workshops voor de leerlingen van de studierichting "Verpleging en verzorging". Wij denken dat dit een zeer leerzame middag gaat worden.  We vinden het leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn.

Informatie

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag aan meer informatie, advies of geven graag een vrijblijvende presentatie. Je kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer (0413) 28 70 52 of mailen naar: info@commap.nl
 Facebook | Nieuwsbrief doorsturen
Copyright © 2014   |   Commap communicatie apparatuur BV   |
Alle rechten voorbehouden


Postadres: Postbus 490   |  5400 AL   |   UDEN   |  
Bezoekadres: Dorshout 7   |   5406 ND   |   UDEN   |

Telefoon: (0413) 28 70 52  |
www.commap.nl   |   info@commap.nl


 

 uitschrijven nieuwsbrief | aanmelden nieuwsbrief