Copy
Communicatie apparatuur BV (Commap) wil jou graag op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, acties en aanbiedingen binnen ons bedrijf.
 

Commap communicatie apparatuur BV
Gespecialiseerd in communicatieoplossingen voor mensen die niet of niet goed kunnen spreken als gevolg van Afasie, ALS, MS, Locked in Syndroom, NAH, CVA etc.

Tip:
Volg ons op Facebook en blijf meteen op de hoogte.

Workshop voor logopedisten

Op zaterdag 7 maart a.s. verzorgt Commap, speciaal voor logopedisten, workshops voor het maken en aanpassen van communicatiebladen. 

In de workshop Mind Express IV en de workshop The Grid 2 leert u om te gaan met de software en hoe u de communicatiebladen aan kunt passen. U ontvangt voor de workshop drie ongeaccrediteerde punten.

In een presentatie geven wij u daarnaast informatie over ons bedrijf en onze overige producten.

Hebt u interesse of kent u iemand voor wie dit interessant kan zijn? Neem dan gerust contact op met ons via moon@commap.nl. Of download hier het inschrijfformulier.

Prijsuitreiking DuoPraat

Uden / Den Haag Op vrijdag 9 januari ontvingen Mariela van Heeswijk-van Hasselt en Nienke Splinter (beide logopedist bij het Hagaziekenhuis) de tablet met daarop de DuoPraat geïnstalleerd uit handen van Yvonne van Schijndel (logopedist en adviseur communicatie hulpmiddelen bij Commap). Mevrouw Van Heeswijk had de gratis demoversie gedownload op haar eigen Android toestel om deze in te zetten in de communicatie met en bij de behandeling van patiënten op de afdeling neurologie en IC. Wij feliciteren hen nogmaals van harte!
Wilt u ook kans maken op de tablet? Download dan de demoversie van DuoPraat. 

Inspiratiemail

Sinds kort hebben we ook een inspiratiemail. Hierbij ontvangt u zeer korte filmpjes die u een goede indruk geven van de communicatiehulpmiddelen en het gebruik ervan. Er wordt een demonstratie gegeven door cliënten van Commap. Wilt u deze zeer inspirerende mail ook ontvangen? Schrijft u zich dan via deze link in.

PictoWatch

Nieuwe ontwikkeling
Grote, zware communicatiehulpmiddelen kunnen voor u verleden tijd worden. Vanaf februari 2015 is de PictoWatch bij ons verkrijgbaar. De PictoWatch is een horloge waarop de, door ons bedrijf ontwikkelde, communicatiesoftware PictoComm is geïnstalleerd. Het horloge kan gebruikt worden door mensen die aangewezen zijn op communicatie door middel van pictogrammen en/of foto’s. Het horloge wordt bediend door een aanraakscherm.
Op dinsdag 27 januari jl. is aan Tim van Stichting TIM uit Schijndel een PictoWatch overhandigd. Deze heeft Tim gewonnen met een prijsvraag, die we hadden uitgezet i.v.m. ons jubileum. Tim is de eerste die dit hulpmiddel mag uitproberen. Zie hier korte film van de uitreiking.

Informatie

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag aan meer informatie, advies of geven graag een vrijblijvende presentatie. Je kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer (0413) 28 70 52 of mailen naar: info@commap.nl
 Facebook | Nieuwsbrief doorsturen
Copyright © 2014   |   Commap communicatie apparatuur BV   |
Alle rechten voorbehouden


Postadres: Postbus 490   |  5400 AL   |   UDEN   |  
Bezoekadres: Dorshout 7   |   5406 ND   |   UDEN   |

Telefoon: (0413) 28 70 52  |
www.commap.nl   |   info@commap.nl


 

 uitschrijven nieuwsbrief | aanmelden nieuwsbrief