Copy
Communicatie apparatuur BV (Commap) wil jou graag op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, acties en aanbiedingen binnen ons bedrijf.
 

Commap communicatie apparatuur BV

Gespecialiseerd in communicatieoplossingen voor mensen die niet of moeilijk kunnen spreken.

Tip:
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!
 Oktober is de maand van de Ondersteunde Communicatie

Deze maand is het AAC Awareness Month. In deze maand wordt getracht om mensen bewust te maken van ondersteunde communicatie. Dat is een goed initiatief! Hieronder een geciteerd stuk uit een lezerscolumn van Metro:

"Vergis je niet; in Nederland gaat het om een groep van bijna een half miljoen mensen die met een (ernstige) communicatieve beperking te maken hebben en afhankelijk zijn van Ondersteunde Communicatie. Een communicatiebeperking is een onzichtbare handicap. In een samenleving waarin iedereen met elkaar spreekt kan dit tot grote problemen, frustraties en onderschatting van kwaliteiten van mensen met communicatieve beperkingen leiden. Bedenk je maar eens hoe het is als je je verbaal niet kan uiten tijdens bijvoorbeeld sociale interacties. Stel je eens voor: je bent vergeten in te checken, de conducteur vraagt om uitleg en jij moet je zonder spraak duidelijk maken. Denk je dat je de kans krijgt je op een andere manier duidelijk te maken?
Of wordt je direct de trein uitgezet?

Laten we vooral niet vergeten hoe bijzonder het is dat we met elkaar kunnen communiceren, op welke manier dan ook. Laten we bewust zijn dat deze mensen dankzij Ondersteunde Communicatie toch een stem kunnen krijgen. Een hele fijne:
 "AAC Awareness Month toegewenst!""
Schrijver: Arjan van Tilborg

(BRON: http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/
arjantil/actueel/2015/10/actober-we-spreken-
elkaar-nog)

Commap is niet allen deze maand, maar het hele jaar bezig met het ondersteunen van communicatie om iedereen een stem te laten houden. 
Wil je hier meer informatie over ontvangen? Bel of mail dan gerust naar (0413) 28 70 52 of info@commap.nl

 


Graag wil ik even kennismaken..

Mijn naam is Kevin Hoogendijk, 22 jaar en ik kom uit Maasland. Sinds begin september ben ik werkzaam als stagiair bij Commap. Deze stage voer ik uit vanuit de opleiding Gezondheidszorg Technologie van de Hogeschool Rotterdam. Mijn passie is het werken aan apparatuur die de kwaliteit van leven verhoogt, en hiermee ben ik bij Commap aan het goede adres!

Tot begin februari zal ik bij Commap vooral bezig zijn met het analyseren van de bestaande apparatuur en hierbij helpen om mogelijke verbeterpunten op te sporen en door te voeren.  Ondanks dat ik tijdens het schrijven van dit bericht pas een week bezig ben, heb ik enorm veel zin om de stage tot een goed einde te brengen!NVLF Congres logopedie

Op vrijdag 13 november aanstaande organiseert de NVLF het jaarcongres. Het congres wordt gehouden in het NBC congrescentrum in Nieuwegein.

Wij zullen daar ook aanwezig zijn met een stand. Op de stand zijn diverse hulpmiddelen te zien en te proberen. Heb je vragen of wil je iets meer weten? 
Schroom niet en vraag het onze medewerkers!
 

Inspiratiemail

Deze maand hebben we een ervaringsverhaal van het gebruik van de hoofdmuis.
Wil je ook onze inspiratiemail ontvangen of heb je iets wat je ter inspiratie wil delen? Schrijf je dan in via onze website of neem contact met ons op per mail of telefoon.
 Alumnidag Logopedie
19 september 2015

Op zaterdag 19 september vond de Alumnidag Logopedie van de Hogeschool Utrecht plaats.
Commap stond op de innovatiemarkt. Het was een vrij rustige dag, waarbij we als enige communicatiehulpmiddelen-leverancier aanwezig waren.

Voorafgaand aan de lezingen en in de pauzes was er mogelijkheid om de diverse stands te bezoeken. We hebben interesse gewekt bij zowel logopedisten als studenten en hen weer kunnen voorzien van informatie over communicatiehulpmiddelen. 
 Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag aan meer informatie, advies of geven graag een vrijblijvende presentatie.
Je kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer (0413) 28 70 52 of mailen naar: info@commap.nl

 
 Facebook | Nieuwsbrief doorsturen

Copyright © 2015   |   Commap communicatie apparatuur BV   |
Alle rechten voorbehouden


Postadres: Postbus 490   |  5400 AL   |   UDEN   |  
Bezoekadres: Burg. Buskensstraat 50   |   5401 EE   |   UDEN |


Telefoon: (0413) 28 70 52  |
www.commap.nl   |   info@commap.nl

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je staat ingeschreven op de mailinglist van Commap.        
Je wordt opgenomen in onze mailinglist wanneer je jezelf inschrijft via onze website, of omdat je op een andere manier interesse hebt getoond in ons bedrijf. Uitschrijven kan via de link onderaan deze pagina.
Deze nieuwsbrief wordt 4x per jaar verstuurd. 

 uitschrijven nieuwsbrief | aanmelden nieuwsbrief