Copy

Digitale nieuwsbrief Rondje Valuas

Muziekvereniging Valuas
Brassband | Percussiongroep

View this email in your browser
MV Valuas

Rondje Valuas - september 2017

Beste muzikanten, vrienden, familie, leden en ereleden,

Toen ik gisteravond samen met mien vruike Petra zat te genieten van een diner bij Central, voor aanvang van Viva Classic Live, heb ik samen met haar nagedacht over wat er zoal is gebeurd voor de zomerstop.

Een mooi optreden voor het stadhuis met een verrassende flashmob op twee verschillende locaties. Een echt out of the box concept, bedacht door Jurek.

Jammer genoeg hebben wij ook afscheid moeten nemen van Pam, dirigente van onze jeugdbrassband. Zij kan het, onder andere door haar studie, niet meer geregeld krijgen om ook onze jeugd te dirigeren. Ik wil haar dan ook bedanken voor haar inzet en enthousiasme tijdens de repetities en de optredens met de jeugdbrassband.

Maar voor het seizoen ten einde ging, werden wij opgezadeld met een moordzaak! Op te lossen in ons eigen Venlo. Door Nina Bellen te appen hoorde je dan of je geslaagd was voor je missie als detective. Mijn groep heeft de moord niet kunnen oplossen, dus pas op, d’r löp nog unne verdachte in Venlo.

Voor het seizoenseinde is er nog van alles gebeurd, want wij hadden ons opgegeven voor de verkiezing van het leukste orkest van Nederland. Binnen een week werd er een presentatie aangeleverd, werden we genomineerd, kregen we de uitnodiging om naar Hilversum te komen en moest er een 30-seconden pitch worden opgesteld. Een klein gezelschap is vervolgens naar de studio gegaan, waar tijdens de live-uitzending de 30-seconden pitch gebracht werd door Henk.
Uiteindelijk zijn wij als tweede brassband geëindigd, omdat een andere brassband toch betere snacks in het vet had liggen. Ut bitterballe gevecht hadden wij verloren. Toch mogen wij dan stellen dat wij het leukste orkest van Limburg zijn!
 
Het muzikale seizoen bij ons is inmiddels weer opgestart tijdens ZPF: elke dag acte de présence geven bij de bekerinname en het beheer van de kleinste, maar gezelligste bar van ut park. Door hieraan mee te werken kunnen wij weer een leuk bedrag bijschrijven op onze bankrekening.

De repetities zijn weer gestart voor zowel de Percussiongroep als de Brassband ter voorbereiding op ons jubileumconcert. Dit staat voor 24 november in Domani gepland, in samenwerking met Kwante Hippe en Leta Bell. Voor de beide onderdelen betekent dat dan ook hard werken aan de voorbereiding voor dit concert.

Als bestuur zijn wij ook weer opgestart en werken we verder aan onze visie, die gedeeld is tijdens de jaarvergadering. Het wordt zowel voor het bestuur als ook voor de leden weer een drukke periode met repetities, optredens, vergaderingen en binnenkort de speculaasactie in Venlo-Zuid.
 
Ik wens jullie veel plezier tijdens de repetities en hoop alvast op veel publiek tijdens ons jubileumconcert.
 
Van jullie voorzitter,
Twan Beurskens

Inhoud Rondje Valuas

Agenda

17 sep: Venlo Verenigt in het Ald Weishoès, met o.a. een optreden van de percussiongroep tussen 13:15 en 14:30 uur
30 sep: Actie Jan Linders voor Gemeenschapshuis Ut Tref, tussen 11:00 en 15:00 uur
30 sep: Slagwerkfestival, vanaf 14:00 uur op het Vleesplein in Venlo (Fortissimo Venlo, Drumbeatz Tegelen en MV Valuas)
1 nov: Kledingactie tussen 19:00 en 20:00 uur, Wittendijkweg 16, Venlo
4 nov: Speculaaskraam op het Winkelplein in Venlo-Zuid
4 nov: Verenigingstreffen in Ut Tref, onder voorbehoud
6 t/m 8 nov: Speculaasactie Venlo-Zuid
19 nov: Inhalen Sinterklaas in Venlo
23 nov: 20 jaar geleden werd MV Valuas opgericht!
24 nov: Jubileumconcert m.m.v. Leta Bell en Kwante Hippe, Domani, aanvang 20:00 uur
24 dec: Opluisteren mis kerstavond, OLV-parochie Venlo-Zuid

2018
16 mei: Kledingactie tussen 19:00 en 20:00 uur, Wittendijkweg 16, Venlo
27 mei: Concert bij Mondo Verde, onder voorbehoud
16 dec: Winterconcert met Gemengde Zangvereniging Arcen

* Wijzigingen zijn te herkennen aan het kleurtje!

Muziekquote Stevie Wonder
Verjaardagen

September:
11. Luuk Titulaer (24)
        Algemeen lid
14. Sjuulke van der Klij (17)
        Brassband
19. Leonie Smedts (65)
        Erevoorzitter en algemeen lid
20. Jan Tebben (57)
        Brassband en sponsorcommissie
25. Linda Vranken (27)
        Brassband en PR-/redactiecommissie
26. Glenn Donders (10)
        Percussiongroep

Helaas hebben we de benodigde informatie voor de jarigen van oktober niet tijdig ontvangen en kunnen we jullie niet laten weten wie er in oktober weer een kaarsje meer uit mag blazen. Evengoed proficiat!

Muziektip!

Ramon en Jaydie maakten hun opwachting bij Omroep Venlo! Daar werd de groep 'Jewels' uitgenodigd bij het programma 'de Weekendwekker', in het kader van de Week van de Dialectmuziek.
Jewels bij Omroep Venlo

Deadline


Lever je kopij voor het volgende Rondje Valuas uiterlijk woensdag 25 oktober in bij de Redactie.

Onze sponsoren


Onderstaande sponsoren hebben Muziekvereniging Valuas financieel een hart onder de riem gestoken. Dat u of uw bedrijf op talloze manieren kunnen profiteren, behoeft geen betoog.

Hoofdsponsor

T-Trex Transport BV

Deltakade 3, Venlo
Logo T-Trex Transport BV

Maxi sponsoren

Fraku BV
L.J. Costerstraat 16, Venlo
www.fraku.nl

ITSN
Columbusweg 8a, Venlo
www.itsn.nl

Seacon Logistics
Celsiusweg 60, Venlo
www.seaconlogistics.com/nl

Admie

Pontanusstraat 3, Venlo
www.admie.nl
 

Woddema Renovatie en Onderhoud

Langstraat 129, Venlo
www.woddema.nl
 

Bloemenboetieks Jan Bijl

Emmastraat 59, Venlo
Centrumpassage, Tegelen
www.bloemenboetieksjanbijl.nl
 

Hovens Collin Verpakkingen

Huiskensstraat 57, Venlo
www.hovenscollin.com

Ineke's Stoffekraom

Straelseweg 63a, Venlo
www.inekesstoffekraom.nl
 

Container Trucking Venlo

Trade Port Venlo
venlo.ctv-transport.com/
 

Pearl Music

Craenakker 28-30, Belfeld
www.pearleurope.com
 

Tebben Kaashandel

Molenbossen 622, Venlo
www.tebbenkaas.nl
 

Bannerwereld

Akkerwinde 13, Venlo
www.bannerwereld.nl

Voor informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. Jan Tebben via: sponsor@mvvaluas.nl.

MV Valuas nominatie

Landelijke nominatie voor de brassband

Op vrijdag 7 juli werd onze brassband door het radioprogramma De Klassieken (NPO Radio 4) genomineerd voor de titel ‘leukste HaFaBra-orkest van Nederland’. Naast MV Valuas waren ook een tweetal harmonieën uit Leeuwarden en Delft, een fanfare uit Stellendam en een brassband uit Zwolle genomineerd. Na een stemperiode van een week kwam tijdens de finaledag op vrijdag 14 juli Brassband David uit Zwolle als winnaar uit de bus. Dat betekent dat wij helaas niet met de titel naar huis gingen, maar ons wel de op een na leukste brassband van Nederland (en het leukste HaFaBra-orkest van Limburg) mogen noemen!

De Klassieken plaatste 30 juni een oproep voor hun zoektocht naar het leukste HaFaBra-orkest. Deze oproep ging viral op de social media. Door middel van een geslaagd animatiefilmpje dat illustreert wat ons zo leuk maakt, kwam de brassband uiteindelijk als een van de genomineerden uit de bus. Een hele eer om bij de vijf leukste orkesten van Nederland te behoren! Tijdens de finaledag werden we verwacht in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum en mocht elk orkest tijdens de drie uur durende live-uitzending nog een korte pitch van 30 seconden houden om de laatste stemmen binnen te halen. Deze pitch werd bedacht door de tijdelijk in het leven geroepen 30-secondencommissie, bestaande uit Twan, Sharon en Linda. Live op de radio werd hij door onze dirigent Henk uitgevoerd. Hieronder is de pitch na te lezen voor degenen die hem gemist hebben. Ook is hij (evenals de bekendmaking van de winnaar) terug te luisteren in het fotoalbum op Flickr!

Dé pitch
MV Valuas in 30 seconden!

 • 30, dat is meer dan het aantal muzikanten bij onze brassband
 • 30, dat is meer dan het aantal jaar dat we bestaan
 • 30, is de gemiddelde leeftijd van onze spelende leden
 • 30? Nee, veeeeel meer snacks gaan er doorheen tijdens de derde helft
 • 30? Nee, 130 dagen tot ons jubileumconcert

Vind jij ook dat wij de leukste brassband zijn? Stem dan nog snel en kom op 24 november luisteren naar ons 20-jarig jubileumconcert!

(En ja, dit paste precies in 30 seconden)

Leukste HaFaBra-orkest van Nederland
Met dit animatiefilmpje hebben we gemotiveerd waarom wij dachten in aanmerking te komen voor de titel 'Leukste HaFaBra-orkest van Nederland'.

De Pen

Ron Munten, brassband, muziekcommissie en erelid

Muziek is Emotie
 
Na een hele waslijst aan leden die de Pen al hebben gebruikt, mag ik de volgende zijn. Na het mailtje van Linda, dat ik waarschijnlijk wel had gelezen dat ik de Pen had gekregen en ik tegen mezelf heb moeten zeggen, eh eigenlijk niet, ben ik maar gauw aan de slag gegaan.

Dit keer geen verhaal over leeftijd, werk of andere hobby’s, maar over mijn passie voor het maken van muziek, wat ik al 46 jaar, zonder spijt, doe.

Voor mij heeft muziek maken met emoties te maken. Muziek kan je eigen emotie weerspiegelen en kan emoties overbrengen aan diegene die ernaar luistert. Muziek is dan ook een onmisbare factor op momenten van vreugde en verdriet. Stel je bijvoorbeeld eens een film voor zonder muziek.

Iedereen heeft wel eens een moment gehad dat het kippenvel op zijn arm stond bij het luisteren naar een bepaald muzieknummer en wat is het dan mooi als je samen door het maken van muziek dit bij anderen kunt bewerkstelligen.

Maar…….. en dan komt ie, dit lukt niet vanzelf. Dit kost tijd, energie en doorzettingsvermogen. Gelukkig allemaal zaken die gratis zijn. Je instrument zo goed mogelijk beheersen en de noten onder de knie krijgen. Muziek maken begint namelijk pas als je de noten beheerst. Maar wat kan de beloning groot zijn als je na al die inspanning na een concert tevreden kunt zijn over wat je samen hebt bereikt en als je het publiek een aantal fijne momenten hebt kunnen bezorgen met misschien wel kippenvel op hun armen.

Dat is dan ook waarvan ik hoop dat we dit met MV Valuas na blijven streven en ons muzikaal gaan ontwikkelen. Schouders eronder en laten we er samen voor gaan.
 
Muzikale groetjes,
Ron
 
En……………………. De pen gaat naar………………….Carlo!!!!!!!

Gedicht - Tienermaedje


Dit is 't verhaol euver 'n tienermaedje
Nog zó'n ech greun blaedje
Weej neume um Mieke,
Maar 't haet neet vuuel pieke
Waal 'nen deure smaak
Det is veur tieners 'n normale zaak
De hipste kleier en de hoeëgste schoon
Wao mót Mieke det allemaol van doon?
Dus meus Mieke gaon werke
Neet mekkelik, maar det zal 't nog waal merke

Toen kreeg Mieke 'n idee
'n Piercing, dan huurs se d'r hielemaol beej
Maar waal zelf betale, dus meus 't gaon spare
De nieje schoon meus 't laote vare
De piercing kreeg Mieke in april
't Goof maar eine kleine gil
Piercing d'r in, nao de stad
'n Nieje bóks had 't gaer gehad
De bóks zoot geliek good
Maar waat zoog Mieke dao, BLOOD!
Paniek in 't kleihökske
Mieke woel niks mier, auk gen rökske
Gelökkig vaegde mam 't blood mit 'n zakdukske weg
Mit laeg hand nao hoes, waat 'n pech

Mieke is gennen tiener mier, de piercing leet al jaore in de laaj
Noow köp 't veur zien tienerdochter de flaaj
Veur de 16de verjäördaag, kiek Mieke mit bedraag
Nao de niejen tattoo van zienen blaag

Ze zegge de tieje verandere, geluif 't maar neet
Vuuel blief toch 't zelfde, wie geej in 't verhaol van Mieke zeet

Richtlijnen eenduidige communicatie (deel 2)


Misschien wel het belangrijkste PR-middel dat een vereniging heeft zijn jullie, onze leden. Mond-tot-mondreclame is héél erg belangrijk voor onze PR: de aanwas van leden, bereiken van het publiek, etc. Met het lanceren van onze nieuwe website en ons opgefriste logo willen wij jullie vragen om aandacht te schenken aan de volgende zaken, omdat wij het belangrijk vinden om eenduidig te blijven in onze communicatie richting de buitenwereld. Wij hebben dan ook zeven punten opgesteld voor een heldere en eenduidige communicatie. In het vorige Rondje Valuas konden jullie al de eerste twee punten lezen. In dit Rondje de volgende twee:
 1. Onze vereniging is, vooral binnen Limburg, erg bijzonder. Zo zijn er namelijk slechts zes Brassbands binnen onze mooie provincie, tegenover zo’n 150 harmonieën en 125 fanfares! Probeer in de communicatie naar de buitenwereld dan ook altijd te vertellen dat wij een Brassband hebben. Geheid wordt er dan gevraagd wat dit precies inhoudt (mocht je dit niet precies weten, zie bijlage 1 voor een omschrijving van het fenomeen Brassband) en zo heb je meteen een mooie gelegenheid om wat meer over onze vereniging te vertellen!
 2. Hetzelfde geldt voor de muziekinstrumenten: vaak weten mensen bijvoorbeeld wel wat een trompet is, maar een cornet..? Tof toch, dat we zo’n bijzondere en bij veel mensen onbekende instrumenten hanteren! Hou bij de communicatie naar buiten dan ook de juiste benamingen voor onze instrumenten aan en laat zien wat ons zo bijzonder maakt. Ook dit geeft je meteen een goede gelegenheid om onze vereniging te promoten! In bijlage 2 tref je wat voorbeelden aan.
Bijlage 1: Informatie Brassband
Een brassband heeft in tegenstelling tot de andere twee HaFaBra-orkestvormen enkel koperblaasinstrumenten, aangevuld met slagwerk. Een fanfare heeft naast koperblaasinstrumenten ook saxofoons en bij een harmonie zie je ook alle andere houtblaasinstrumenten erbij: dwarsfluiten, klarinetten, fagotten en hobo’s. Soms worden er zelfs strijkers toegevoegd. Het hoofdinstrument van de brassband is de cornet (speelt meestal de melodie en zijn er de meeste van), bij een fanfare is dat de bugel en bij een harmonie de klarinet. Daarnaast is de brassband de kleinste orkestvorm binnen de HaFaBra met zijn standaardbezetting van 25 koperblazers en enkele percussionisten. De brassband kent zijn oorsprong in de mijnen van Groot-Brittannië (ken je de film “Brassed Off!” al?) en komt in Nederland met name in Friesland veel voor. In Limburg zijn brassbands een zeldzaamheid.
 
Bijlage 2: Informatie instrumenten
Iedereen binnen de brassband kan wel iets over zijn/haar instrument vertellen: wat het zo leuk maakt om juist dát instrument te bespelen en waarom het speciaal is. Hieronder een aantal voorbeelden:
 • Een cornet is een soort van kleine trompet, maar hij stamt daar niet vanaf. Hij is ontstaan uit de posthoorn en door zijn kenmerkende uitlopende buis (conische buis) naar de beker toe, heeft hij een warmere toon dan de trompet;
 • Een trombone heeft geen ventielen, maar het schuiven biedt ook juist weer leuke mogelijkheden;
 • Een althoorn lijkt qua vorm meer op de baritons en euphoniums en wijkt dus af van de ronde hoorn die de meeste mensen kennen;
 • Een bas is het grootste instrument binnen de brassband en speelt absoluut geen hoempa (wat helaas nog altijd veel mensen denken);
 • Er is maar één flugelhorn in een brassband en nee, die heet in een brassband officieel dus eigenlijk geen bugel! (Wist je nog niet, hè?)

Flashmobs Venlo - Jolanda Kuijpers

Stadhuisconcert - Jolanda Kuijpers en Richard Burhenne

Seizoensafsluiting - Familie Vranken

Radio-uitzending Hilversum - Linda Vranken
 
Flashmob Gelderse Poort
Zo zag de Flashmob op de Gelderse poort eruit!

Uitslag ballonnenwedstrijd

De uitslag van de ballonnenwedstrijd is tijdens de seizoensafsluiting bekendgemaakt! Grappig: geen van de winnaars wist dat er een ballon voor hem/haar is opgelaten tijdens de algemene ledenvergadering op 8 mei.

De ballon die het verst weg gevonden werd, heeft ruim 6800 km afgelegd, werd gevonden op 21 juni in Minneapolis (Verenigde Staten), staat op naam van onze beschermvrouwe Ria Thissen en werd gevonden door ene Twan Beurskens. Laten we die nou net toevallig kennen.... We vermoeden dan ook dat de ballon weliswaar wel via de lucht in Minneapolis terecht is gekomen , maar toch niet geheel op eigen houtje die plek heeft bereikt. Daarom helaas geen prijs, maar wel een eervolle vermelding .

Op de 3e plaats een ballon die ruim 70 km had afgelegd en daarna terechtkwam in Plombières (Blieberg, België). Daar werd hij uiteindelijk op 17 juni gevonden. Deze ballon stond op naam van Glenn Donders.

De ballon op de 2e plaats had bijna 90 km afgelegd voor hij neerstortte in een tuin in Stembert (België). Daar werd hij de ochtend na de lancering (op 9 mei dus) al gevonden. Het was een ballon die blijkbaar hunkerde naar een stukje Nederland, want nadat hij gevonden was, kroop hij stiekem naar de Nederlandse tulpen in de tuin. Het was de ballon van Pam van den Hombergh.

Maar dan de winnaar: een ballon die in dezelfde regio terechtkwam, maar net zo'n 10 km verder in het bos van Spa (België) werd gevonden op 12 mei. Dat betekent dat Hay Geritz er met de eerste plaats vandoor is gegaan!

De drie prijswinnaars mochten een ijsbon in ontvangst nemen, maar waren ook allemaal niet aanwezig op de seizoensafsluiting.... Tjonge jonge.... Gelukkig hebben ze ondertussen allemaal hun prijs binnen!

Gevonden ballonnen

Recept - Clubsandwich

Voor 4 personen

Rooster 8 sneetjes wit casinobrood en 4 sneetjes bruin casinobrood. Bak in koekenpan zonder olie of boter 100 g gerookt ontbijtspek in 5 min. knapperig. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak in het achtergebleven bakvet 4 spiegeleieren.

Snijd ondertussen 125 g mozzarella en 4 tastytom-trostomaten in plakken. Snijd 4 snoepkomkommers in de lengte in plakken. Besmeer al het brood aan 1 kant met hummus. Beleg 4 sneetjes witbrood achtereenvolgens met de komkommer, een beetje mozzarella en wat blaadjes spinazie

Leg hierop achtereenvolgens de sneetjes bruinbrood, 4 plakjes tomaat en een spiegelei. Verdeel het spek erover en dek af met de rest van het witbrood met de bestreken kant naar onderen. Steek saté­prikkers erin en snijd het brood voorzichtig schuin door. Serveer direct.

Wist je dat

 • we weer uitgerust aan de slag zijn gegaan na een welverdiende zomervakantie?
 • we het vlak voor de zomervakantie nog enorm druk hadden?
 • we in minder dan twee weken tijd twee flashmobs, een stadhuisconcert, een parkeerplaatsconcert, een seizoensafsluiting en een radio-uitzending hadden?
 • de verschillende commissies het er maar druk mee hadden?
 • het wel voor een heleboel publiciteit heeft gezorgd?
 • we eindelijk mogen verklappen wat Plan Minderman inhield?
 • Jurek een heel plan heeft geschreven waarmee de twee flashmobs bij de Gelderse Poort en de Oude Markt een groot succes zijn geworden?
 • je hierboven vast al het filmpje en de foto's ervan hebt bekeken?
 • iedereen aangenaam verrast was?
 • sommige onwetende terrasbezoekers bijna van hun stoel vielen van schrik wanneer er ineens een muzikant achter ze opdoemde?
 • de dirigent van zijn sokken werd gereden door een scootmobiel?
 • het nog bijna misging met de videocamera?
 • deze bijna van grote hoogte naar beneden donderde?
 • ook het stadhuisconcert veel positieve reacties opleverde?
 • het eindelijk 'normaal' goed weer was (in tegenstelling tot verregend en tropisch)?
 • het al met al een dag werd die voor herhaling vatbaar is?
 • de seizoensafsluiting raadselachtig startte?
 • we pas mochten eten als de moord op Sjraar de Maas opgelost was?
 • het gelukkig één van de vier groepen gelukt was om locatie, tijdstip, moordwapen, dader, motief en opdrachtgever juist te achterhalen?
 • je hen voortaan dus wel mag inhuren als je een detective nodig hebt?
 • de achternaam van één van de potentiële daders (Billakons) voor de nodige hilariteit zorgde onder de jeugdige leden?
 • de brassband de laatste repetitie samen met de Prinsekepel van Jocus buiten voor Ut Tref hield?
 • het werd omgedoopt tot parkeerplaatsconcert?
 • dit misschien wel het begin is van een nieuwe traditie?
 • Henk, Thea en Linda namens MV Valuas naar Hilversum zijn gegaan?
 • ze nog op hun gemak rond aan het kijken waren toen het ineens één minuut voor 9 bleek te zijn en ze zich naar de studio moesten haasten?
 • de uitzending gelukkig begon met het nieuws en het weer en ze dus niet helemaal te laat waren?
 • onze pitch zo'n beetje de enige was die ook echt binnen 30 seconden paste?
 • het even heeeeel spannend werd toen werd aangekondigd dat de winnaar een brassband was?
 • die mededeling al snel werd gevolgd door de naam van Brassband David uit Zwolle?
 • de stemmers waarschijnlijk niet om hun frietpan heen konden?
 • we van tevoren al weddenschappen hadden afgesloten dat de brassband uit Zwolle deze mee zou nemen naar de studio?
 • ze dat dus ook echt gedaan hadden?
 • wij toch niet op hadden gekund tegen het stuiterwerk op het podium van de blije voorzitter van Brassband David?
 • er een heel mooie foto van Ruben in de Klankwijzer stond?
 • daarop te zien was hoe hij zijn uiterste best deed tijdens het NK solisten?
 • we tijdens de zomervakantie ook nog heel hard hebben gewerkt op het Zomerparkfeest?
 • we daar de bekerinname en het kleinste barretje beheerden?
 • het kleinste barretje bekend stond als het gezelligste barretje van het zomerparkfeest?
 • het er zelfs 's avonds zo druk was dat er extra personeel ingezet moest worden?
 • we alleen maar Jillz en pils hadden?
 • ook Leta Bell en Sef Thissen tijdens hevige regenbuien in het knusse barretje te vinden waren?
 • het weer eens tijd werd om een container met bekers in de grote container te laten vallen?
 • op de afsluitende zondagavond de jongste ploeg aan het werk was?
 • we helaas tijdelijk geen jeugdbrassband meer hebben?
 • Pam door gaat studeren in Genk?
 • ze dat niet meer kon combineren met het dirigeren van onze jeugdbrassband?
 • we dat erg jammer vinden?
 • Nick tijdens zijn vakantie naar Curaçao op zijn knieën is gegaan?
 • hij volgend jaar gaat trouwen met zijn Mara?
 • we hem alvast feliciteren?
 • we de uitnodiging wel zien komen?
 • hij ondertussen al een berg getuigen en bruidsmeisjes had die zich vrijwillig aanmeldden?
 • ze helaas allemaal al te laat waren?
 • Carlo opa is geworden?
 • we ook hem dus feliciteren?
 • verschillende leden de afgelopen week zijn gaan schuiven op de weg?
 • we hopen dat de overige leden dat niet na gaan doen?
 • er gelukkig geen al te ernstig letsel werd opgelopen?
 • Pieter de komende weken waarschijnlijk wel uit de running is op de repetities?
 • we hem veel beterschap wensen?
 • na zes, zeven komt?
 • dat handig is om te weten als je een 7/4 maat moet spelen?
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7?
 • dat waarschijnlijk wel goed gaat komen?
 • Debby gewoon kwam repeteren op haar verjaardag?
 • daar natuurlijk een instrumentale versie van 'lang zal ze leven' tegenover stond?
Zomerparkfeest

Laatste Tweets @MVValuas


MV Valuas

74 followers
601 tweets
following 100 people
follow


 

Vrinde van Valuas


Mevr. Mario Alberts
Dhr. Peter Houben
Mevr. Beurskens
VG de Kwas
Dhr. Marco Beurskens
Dhr. Ger Peters
Dhr. Michel Comuth
Dhr. Theo Peters
Dhr. Luc Steegh
Dhr. Hay Geritz
Mevr. Mara Spaaij

 


Dhr. Jan Peeters
Mevr. Tiny Driessen
Mevr. Teeuwen
Dhr. Fried Driessen
Dhr. Jan Tebben
Mevr. Marie José van Gent
Dhr. Peter Tiggelers
Dhr. Sjaak Vercoulen
Mevr. Nelly Christis
Stan Pisa Sanitair- en Tegelhuis
Mevr. Carla Munten-Teeuwen
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Flickr
Flickr
Website
Website
Shop met je hart

Contactadressen

Activiteitencommissie
Brassband
Concertcommissie
Dirigent brassband
Facilitair beheer
Instructeur percussiongroep
Opleidingencoördinator
Penningmeester
Percussiongroep
PR-commissie
Redactie Rondje Valuas
Secretaris
Sponsorcommissie
Uniformbeheer
Voorzitter
Websitebeheer
Copyright © 2017 Muziekvereniging Valuas, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp