Copy

Digitale nieuwsbrief Rondje Valuas

Muziekvereniging Valuas
Brassband * Percussiongroep

View this email in your browser
Header Rondje Valuas

Rondje Valuas - september 2019

Beste muzikanten, vrienden, familie, leden en ereleden,

Na een geweldige zomervakantie zien weej weer opgestart. Voor de repetities zijn begonnen hebben wij ons eerst laten zien tijdens de ZPF. Los van het bekerinnamepunt werden wij door middel van een crash cursus opgeleid tot cocktailmakers van het park. Voor de één een nieuwe uitdaging en voor de andere toch wel even wennen na ut kleinste barretje op het park. In elk geval hebben wij daar weer de nodige pekunia mee verdiend, daarvoor een dankjewel voor zowel de organisatie als de leden. 

Het seizoen hebben wij nog wel even afgesloten met een goed georganiseerde play-in "Go Nuts With Brass". Ondanks de hitte toch een geslaagde workshop en concerten van onze Brassband, met als hoogtepunt en afsluiter Brassband Merrum. Er is inmiddels ook al een "Go Nuts 2.0" versie. 

Wat leuk is om te vermelden, is dat wij de repetitie van de brassband zijn gestart met uitbreiding van de trombonesectie met 2 nieje leeje. Maar dat is nog niet alles, want voor de althoornsectie heeft zich een projectlid zich aangemeld. Hier ben ik toch wel gruuëts op om dit te kunnen vermelden. 

Als bestuur hebben wij ook groot nieuws, de vacature van secretaris is namelijk ingevuld door Wiel van Aanholt. Hij heeft net voor de zomervakantie al kennisgemaakt met het bestuur. Tijdens de eerste vergadering na het zomerreces is Wiel bij ons toegetreden als secretaris. Hij is voor diverse leden gen onbekind gezich en hij is al bezig om zich in te lezen in de notulen en zich te verdiepen in onze vereniging. Wiel zal in elk geval tijdens de algemene jaarvergadering voorgedragen worden als secretaris. Hij heeft nu nog enkele maanden om zich verder te nestelen in ons bestuur en de vereniging. 

Ik wens jullie veel succes met de voorbereiding voor het volgende Xperience concert in Domani. 

Van jullie voorzitter, 

Twan Beurskens

Inhoud Rondje Valuas

Agenda

13 t/m 15 sep: MV Valuas Kamp!
2 nov: Speculaasactie Winkelplein Venlo-Zuid
4 t/m 6 nov: Speculaasactie Venlo-Zuid

24 nov: MV Valuas Xperience FILM, 15.00 uur, Domani
29 nov: Caeciliafeest
24 dec: Mis Kerstavond

2020
3 jan: Nieuwjaarsborrel
16 feb: Werken Maaspoort Fortissimoconcert
24 feb: Vastelaovesoptoch in de binnenstad van Venlo
5 apr: Valuas Break


2021
21 t/m 24 mei: Concertreis

* Wijzigingen zijn te herkennen aan het kleurtje!

Deadline


Lever je kopij voor het volgende Rondje Valuas uiterlijk woensdag 23 oktober in bij de Redactie.

Kamphint!


Annejelle was zo aardig om een tweetal hints te geven voor het kamp. Let op, hier komen ze!
 1. Zeuk ut maar oet!
 2. Good oplette!
Succes.
Verjaardagen

September:
11. Luuk Titulaer (26)
        Percussiongroep
14. Sjuulke van der Klij (19)
        Brassband
19. Leonie Smedts (67)
        Erevoorzitter en algemeen lid
20. Jan Tebben (59)
        Brassband en sponsorcommissie
25. Linda Vranken (29)
        Brassband en PR-/redactiecommissie

Oktober:
3.   Jurek Minderman (20)
        Brassband en concertcommissie
8.   Thijs Derckx (56)
        Brassband, instrumentenbeheer brassband
        en muziekcommissie

16. Hay Caniels (77)
        Algemeen lid
18. Hay Geritz (57)
        Erevoorzitter
21. Gertie van der Vorst (61)
        Percussiongroep, brassband
        en sponsorcommissie

23. Richard Burhenne (47)
        Percussiongroep en sectieleider
        percussiongroep

28. Henk Mertens (38)
        Dirigent brassband
31. Arno Kuijpers (54)
        Algemeen lid

Muziektip!


Passend bij de blog verderop in dit Rondje Valuas: een registratie van een concert vol met muziek van Hans Zimmer. Kom 24 november ook luisteren welke wij gaan spelen!

Onze sponsoren


Onderstaande sponsoren hebben Muziekvereniging Valuas financieel een hart onder de riem gestoken. Dat u of uw bedrijf op talloze manieren kunnen profiteren, behoeft geen betoog.

Hoofdsponsor

T-Trex BV Venlo

Deltakade 3, Venlo
Logo T-Trex Transport BV

Maxi sponsor

Seacon Logistics
Celsiusweg 60, Venlo
www.seaconlogistics.com

Admie

Pontanusstraat 3, Venlo
www.admie.nl
 

Woddema Renovatie en Onderhoud

Langstraat 129, Venlo
www.woddema.nl

 

Hovens Collin Verpakkingen

Huiskensstraat 57, Venlo
www.hovenscollin.com
 

Marcel Maurmair Ambach-telijk Stukadoorsbedrijf

Jade 19, Venlo
www.mmstukadoor.nl

 

Bloemenboetieks Jan Bijl

Emmastraat 59, Venlo
Centrumpassage, Tegelen
www.bloemenboetieksjanbijl.nl

Ineke's Stoffekraom

Straelseweg 63a, Venlo
www.inekesstoffekraom.nl


Bannerwereld

Akkerwinde 13, Venlo
www.bannerwereld.nl
 

Pearl Music

Craenakker 28-30, Belfeld
www.pearleurope.com
 

Tebben Kaashandel

Molenbossen 622, Venlo
www.tebbenkaas.nl

 

Bouwcenter Driessen

Van Heemskerckweg 57, Venlo
www.bouwcenterdriessen.nl
 

Café 't Ven

Straelseweg 359, Venlo
www.cafehetven.nl

Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan Tebben via: sponsor@mvvaluas.nl.

Kledingactie voorlopig ten einde

 
Hoi allemaal,
 
Bij deze willen we jullie laten weten dat de kledingactie met ingang van het najaar niet meer plaats zal vinden. Dit vanwege het feit dat Reshare (het bedrijf wat de kleding ophaalt en verwerkt) de samenwerking beëindigt. Het verzamelen van de kleding kost hun op dit moment meer dan dat het opbrengt; dit heeft alles te maken met de hoeveelheid kleding die aangeboden wordt. Daarom gaan ze nog maar in beperkte mate kleding ophalen en verwerken. Jammer voor ons maar het is helaas niet anders.

Mochten er zich in de toekomst nieuwe ontwikkelingen voordoen m.b.t. kledinginzameling dan laten we jullie dat uiteraard weten.
 
Wij bedanken Dhr. Comuth voor het ter beschikking stellen van zijn garagebox afgelopen voorjaar. Helaas was dit van zeer korte duur. Nogmaals BEDANKT!!

De activiteitencommissie

Tweede MV Valuas Xperience "FILM"


Wie ons in de zomervakantie via de sociale media heeft gevolgd, heeft wellicht het thema al kunnen ontrafelen. Wij presenteren jullie met trots onze tweede MV Valuas Xperience: FILM! Deze staat uiteraard geheel in het teken van filmmuziek, maar gaat verder dan dat. Na deze Xperience kijk je nooit meer hetzelfde naar een film. De komende tijd zullen we jullie regelmatig voorzien van updates, maar schrijf gerust alvast de datum etc. in je agenda, want dit wil je niet missen! Houd ons in de gaten voor onder meer de start van de kaartverkoop en de bekendmaking van anderen die zullen meewerken aan FILM.

FILM vindt plaats op zondag 24 november om 15.00 uur in Domani, Venlo. In de voorverkoop gaan de kaarten € 13,50 kosten (kinderen t/m 16 jaar € 5,-), aan de dagkassa betaal je € 15,-.

Wij zijn trots dat we ook dit jaar weer mogen samenwerken met jong talent! Marjolein van den Hombergh gaat ons tijdens de MV Valuas Xperience FILM versterken op vleugel.

Hoe klink ik als… filmcomponist Hans Zimmer

Een blog over één van de filmcomponisten waarvan je tijdens de MV Valuas Xperience zult kunnen genieten. Bron: Bax Music, 13 september 2016.

Hans Zimmer is een van de populairste filmmuziek-componisten van dit moment. The Lion King, Gladiator, Pirates of the Caribbean – de lijst met films die dankzij hem onvergetelijke soundtracks hebben is eindeloos. Ondanks zijn grote klankwerelden is de compositiekern altijd heel minimalistisch. In dit blog laat ik je zien hoe je zijn stijl herkent en als producer of componist naar je eigen werk vertaalt.

Hans Zimmer

Hans Zimmer is eigenlijk de grootste muziektechnoloog in de filmmuziekindustrie. Hij was een van de eerste filmcomponisten die structureel computers met DAW-software en studiotechnologie inzette in de orkestrale soundtrack-mainstream, waar zijn vakgenoten nog traditiegetrouw de London Symphony Orchestra stonden te dirigeren. Zimmer kent twee stijlperiodes. Zijn vroege stijl, de jaren 90 met een staartje in deze eeuw, was heel erg melodieus. Titels als The Lion King, Crimson Tide en The Prince of Egypt stammen uit deze periode. Zijn huidige stijl is veel minimalistischer en op punten simpeler. Voor beide stijlen geldt echter wel dat ze vaak groots zijn geproduceerd.
 

Less is more

Filmmuziek wordt steeds minimalistischer en minder thematisch/melodisch. Er was een tijd dat ieder muziekthema voor een persoon of onderwerp stond. ‘Star Wars’ van John Williams is een bekend voorbeeld, evenals het werk van Wagner. Tegenwoordig is muziek meer dominant qua sfeer op de achtergrond dan qua thematiek op de voorgrond. Vergelijk ‘Superman’ van John Williams maar eens met ‘Man of Steel’ van Hans Zimmer; het muzikale verschil is dag en nacht. Wie Zimmer wil nadoen zal geen John Williams zijn. De muzikale uitstraling van Zimmers muziek ligt dichter bij popmuziek en Ambient (de ideale plek om te experimenteren met virtuele effecten) dan bij het traditionele symfonische repertoire.

Zimmer stijltip voor componisten #1: wees minimalistisch in je notencompositie en wees bescheiden in harmonieën, benader het als popmuziek.
 

Luid volume…

Zimmer wordt tegenwoordig veelal geassocieerd met actie- en superheldenfilms en de (virtuele) instrumenten die hij toepast spelen zo luid als dat de actie is. Wees dus als producer niet bang om enorme ensembles toe te passen. Normaal zitten er zo’n vier Franse hoorns in een orkest, Zimmer zou er zomaar (en schaamteloos) zestien kunnen gebruiken als een film erom vraagt. Orkestpercussie? Meestal zo’n twee tot vijf in een normaal orkest. Zimmer kan zomaar tien personen op alleen maar de toms zetten. Cello’s? Meestal een stuk of acht. Als Zimmer een diepe donkere klankkleur zoekt huurt hij er zomaar twintig in.

Zimmer-stijltip voor componisten #2: arrangeer groots!
 

… en toch ook zacht

Zimmer is er fan van om bepaalde instrumenten zacht te laten spelen om ze vervolgens relatief hard in de mix te zetten. Ze klinken dan veel warmer vergeleken met een fortissimo speelsterkte.

Zimmer-stijltip voor componisten #3: breng zachte speelsterktes luid in de mix.
 

Klankkleuren

Zimmer gebruikt voornamelijk strijkers, koperblazers, percussie, koor en synths. Helaas voor de houtblazers, maar ze ontberen de spiermassa voor zijn actiestijl. Onder synths vallen ook de vele soundscapes die hij gebruikt, zowel grote (a)tonale als ritmische clusters. Soms zitten er gitaren in, of – afhankelijk van de film – een exotisch instrument. De Franse hoorns worden vooral melodisch gebruikt of als tegenmelodie. De trombonefamilie dient, in de vorm van een staccato, vooral als larger-than-life accent. Niet zelden worden ze gecombineerd met percussie en lage strijkers (eveneens staccato).

Zimmer-stijltip voor componisten #4: gebruik testosteronvolle orkestklanken, meestal zonder houtblazers.
 

Ostinato

Een ostinato is een repeterend patroon, en bij Zimmer gebeurt dit veelal met strijkers. Het zorgt voor een spannende en dreigende puls, de hartslag van de film. Het vult goed op maar blijft in de kern zeer minimalistisch. Ostinato’s zijn tegenwoordig een kernelement in zijn arrangementen; voeg er eentje toe en je bent al op de helft.

Zimmer-stijltip #5: wees ritmisch, zowel met ostinato’s als percussiegrooves

Eerste Play-in "Go Nuts With Brass" geslaagd!


De eerste Play-in van MV Valuas op zaterdag 29 juni was een succes. Met de titel Go Nuts with Brass! deed het voor de 15 deelnemers zijn naam eer aan. In de ochtend was er een theoretische workshop, waarna de deelnemers onder begeleiding van twee dirigenten aan de slag gingen met de repetities. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk concert met Brassband Merum.

Het was een inspirerende dag, met name de workshops werden als leerzaam ervaren en op een leuke manier gebracht door de workshopleider. Het feit dat Theo Wolters, zelf ook trompettist, sommige delen voor kon spelen werd gewaardeerd. Verder werd door de deelnemers een echt familiegevoel ervaren. Hoewel de meesten elkaar niet kenden, voelde de gezamelijke lunch als een grote familie. Zoiets zou eigenlijk voor alle leden van een muziekvereniging jaarlijks op het programma moeten staan, aldus een van de deelnemers. Knap ook om met zo’n relatief korte repetitietijd toch een mooi concert neer te zetten. Dankzij de deelnemers was het voor ons een geweldige afsluiting van het seizoen.

Natuurlijk ook enkele puntjes ter verbetering: het oefenboekje was alleen voor klein koper, dit wordt de volgende keer uitgebreid. En het andere minpunt was de extreem warme zomerdag. Tja, volgende keer zorgen we voor betere weersverwachtingen :)

Speculaasactie 2019

 
Beste Valuassers,
 
Na een welverdiende vakantie en een geslaagde werkeditie op de Zomerparkfeesten 2019 is het weer bijna tijd voor de jaarlijkse succesvolle speculaasactie. Deze zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 2 november en op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 november. Om de actie weer succesvol te laten verlopen is jullie inzet van groot belang.
 
Naast de verkoop op het winkelplein en de huis-aan-huisverkoop is ook de voorverkoop een groot succes gebleken. Denk hierbij aan de verkoop van speculaas op het werk, jullie bijbaantje, op school, en bij vrienden, familie en bekenden die NIET in Venlo Zuid wonen (anders vissen we twee keer in dezelfde vijver).

TIP: Als jullie familie, vrienden of bekenden in een flat hebben wonen is het handig om daar in de voorverkoop speculaas te verkopen. Wij mogen namelijk niet de flats in om daar speculaas te verkopen. Wellicht kan het op deze manier wel opgelost worden.

Binnenkort zal er weer een lijst in de gang bij de Valuaszaal komen te hangen waar jullie op kunnen geven welke dag jullie speculaas willen gaan verkopen. We gaan proberen of we voor de huis-aan-huisverkoop ook voor de zaterdag een vergunning kunnen krijgen. Dan kunnen we op die dag de gebieden langsgaan die wat meer buitenaf liggen.
 
Als we met z’n allen enkele uurtjes op pad gaan, zal het ons ook dit jaar weer gaan lukken om 1200 pakken speculaas aan de man/vrouw te brengen. Dus noteer deze data in jullie agenda en probeer een avond enkele uurtjes vrij te maken voor deze actie. We hebben het geld hard nodig nu de subsidie op z’n retour gaat!
 
Verdere informatie volgt t.z.t.
 
Alvast heel hartelijk dank namens bestuur en AC

Wie is het?

Omdat zo'n beetje iedereen De Pen ondertussen heeft gehad, laten we je via deze nieuwe rubriek opnieuw kennismaken met onze leden. Lees je altijd onze wistjedatjes en heb je De Pen een beetje gevolgd? Dan weet je vast wie wij zoeken! Laat het weten via de link hieronder en wie weet maak jij kans op een eervolle vermelding als "beste insider"!

Deze persoon moet je geen blote voetenpad laten lopen. Al helemaal niet in zijn/haar ondergoed. Soms weet hij/zij niet zo goed dat deel 4 niet deel 3 is, en deel 3 ook niet deel 1. De rolschaatsen kunnen beter thuisgelaten worden. Wel is deze persoon goed in het uitbeelden van "Eye of the tiger". Op kamp verandert hij/zij in een grote beer (niet de echte), die de brandweer gaat bellen voor een vleermuis. Net als een echte beer houdt deze persoon van knuffels en deelt ze zo af en toe ook gratis uit. Tot slot drinkt hij/zij graag een glaasje rode spa blauw, maar ook de gele gaat er altijd wel in.

Weet jij wie het is?? Laat het ons weten via deze poll.

Venloos hukske - Gedicht "De moeije zomer"

Geschreven door Jeu Peeters

de aafgelaupe zomer waas weer ens alderwets
mit ônweersbuuje en vuul hets
minsekinder, wat waas ut heit
mit niks doon, nog dök gezweit

bijna edere daag scheen de zôn
gratis, veur niks en zônder bôn
vakantie hoofde neet nao vaere lande
weej kôste blieve aan de vaderlandse strande

of hiël lekker thoes
in eine luie stool achter ut hoës
broën ware alle minse
al lang had men det wille winse

minnig jôngk brökske
kôste zeen laupe, in ein mini-rökske
manne in korte bôkse, de bors beheurd
door verbranding roëd gekleurd

nów steit de R weer in de maond
van ut gooie nog dök naogepraot
feit is: weej kinne d'r weer efkes taege
veur de zörg en beslômmeringe van ut dagelikse laeve
stilaan druime, auk al is ut nog zoë wiëd
van de volgende moeie zomertiëd

Go Nuts 2.0

Na het succes van de Play-in “Go Nuts With Brass!” wordt hier een vervolg aan gegeven in de vorm van “Go Nuts 2.0”. Als koperblazer of slagwerker kun je drie maanden gratis op projectbasis meespelen met onze brassband of percussiongroep. Samen met onze leden werk je naar een muzikaal hoogtepunt op zondag 24 november in Domani. Dan vindt namelijk de tweede MV Valuas Xperience plaats: FILM. Deze draait uiteraard om filmmuziek, maar gaat verder dan dat. Het publiek kijkt hierna nooit meer hetzelfde naar een film.

Recept - broccoli-ovenschotel met kip, champignons en krieltjes

Voor 4 personen, bron: https://www.keukenliefde.nl/broccoli-ovenschotel-met-kip-champignons-en-krieltjes/

Breng een ruime pan met licht gezouten water aan de kook en voeg 1 broccoli in roosjes toe. Kook de broccoli beetgaar. Giet af, vang 500 ml kookvocht op en laat de broccoli uitlekken in een zeef.

Bestrooi 2 kipfilets in blokjes met wat paprikapoeder, zout en peper. Verhit een koekenpan met wat boter en bak de kipfilet rondom goudbruin. Schep uit de pan op een bord en zet opzij (de kip hoeft nog niet helemaal gaar te zijn, hij gaat straks nog in de oven). Voeg indien nodig nog wat extra boter toe in de koekenpan en bak 400 gram gehalveerde, voorgekookte krieltjes goudbruin. Breng de aardappels op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Voeg als de aardappels halverwege zijn, 400 gram gesneden champignons toe en bak even mee. Voeg dan 1 in repen gesneden oranje paprika toe en bak nog een minuut verder. Voeg tot slot de broccoli en kip toe, roer even door en zet het vuur uit.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de ovenschaal in. Smelt ondertussen 30 gram boter in een pan en fruit een halve gesnipperde ui hierin totdat hij zacht is. Zet het vuur laag zodat de boter en ui niet kleuren. Voeg 30 gram bloem toe en bak even mee om te laten garen. Verkruimel 1 kippenbouillontablet erover en voeg al roerend zoveel kookvocht toe, totdat je een gladde en dikke saus hebt (je hoeft dus niet perse al het kookvocht te gebruiken). Laat enkele minuten zachtjes pruttelen. Roer 130 gram geraspte kaas erdoor en verwarm tot de kaas gesmolten is.

Vet de ovenschaal in en schep de aardappels, kip en groenten erin. Schenk de saus eroverheen. Bak circa 20 minuten in de oven, of totdat de bovenkant licht begint te kleuren en de saus iets is ingedikt. Laat voor serveren zeker 10 minuten afkoelen.

Wist je dat

 • het wijkstruinconcert voor de zomervakantie door is gegaan als wijkzitconcert?
 • de temperaturen tot ver boven de 30 graden opliepen?
 • we nu ook weten dat concertmeldingen drie weken van tevoren binnen moeten zijn bij de gemeente?
 • we geen genoeg konden krijgen van de hitte?
 • de dag erna dus hard gerepeteerd werd tijdens Go Nuts With Brass!?
 • het een supergeslaagde dag is geworden?
 • Theo Wolters een leerzame koperworkshop heeft gegeven?
 • het door velen als erg fijn werd ervaren dat hij zelf ook koperblazer is en dus dingen kon voorspelen/voordoen?
 • we de koperblazersdag ook op zijn "koperblazers" hebben afgesloten met een concert samen met Brassband Merum?
 • we ontdekt hebben dat we voortaan altijd concerten moeten plannen tijdens wedstrijden van de Nederlandse elftallen?
 • er namelijk iedere keer als onze voorzitter ging praten een goal viel voor Nederland?
 • dit jaar het kleinste barretje niet meer bestond op het Zomerparkfeest?
 • we daarom de cocktail/gintonicbar hebben bemand/bevrouwd?
 • dat voor de ene persoon meer een succes was dan voor de andere?
 • het in ieder geval flink aanpoten was?
 • bij de bekerinname dit jaar eens geen container in de pers is gevallen (maar wel bijna)?
 • we het geld wel weer mooi binnen hebben?
 • we na de zomervakantie weer fris en fruitig zijn begonnen?
 • de brassband twee nieuwe leden op trombone heeft mogen begroeten?
 • René en Jan vol enthousiasme zijn gestart?
 • we ook René 2 hebben mogen begroeten als projectspeler op althoorn?
 • het nu dus erg makkelijk is om de namen van de leden bij de brassband te leren?
 • je maar René, Jan of Ron hoeft te roepen en de helft kijkt om?
 • we daarnaast ook erg blij zijn jullie te kunnen vertellen dat we een nieuwe secretaris hebben?
 • Wiel van Aanholt deze taak op zich gaat nemen?
 • het laatste (?) goede nieuws na de zomervakantie was dat onze penningmeester, Nick, samen met zijn vrouw Mara in blijde verwachting is?
 • ze rond de Vastelaovend hopen hun eerste kleintje in de armen te kunnen sluiten?
 • zowel de brassband als de percussiongroep druk in de weer zijn met het repertoire voor de tweede MV Valuas Xperience?
 • FILM langzamerhand al vorm begint te krijgen?
 • Marjolein van den Hombergh ons muzikaal zal komen ondersteunen?
 • zij een jong talent is op de vleugel?
 • wij hopen dat jullie allemaal zondag 24 november al in jullie agenda hebben geschreven?
 • je dat anders nu maar meteen moet doen, omdat je dit niet mag gaan missen?
 • we volgende week op kamp gaan en jullie dus in het volgende Rondje vast weer een boel flauwekul en leuke foto's kunnen verwachten?
 • je je via dit Rondje nog even mentaal kunt voorbereiden op hoe het er op een kamp aan toe gaat?
 • we niet meer weten wie zich gemeld had om Tiny te helpen met het in orde brengen en aanvullen van de archiefklappers?
 • deze persoon zich even opnieuw mag melden via 0773514981?
 • Tiny je dan dankbaar is? ;)

Laatste Tweets @MVValuas


MV Valuas

76 followers
658 tweets
following 98 people
follow


 

Vrinde van Valuas


Mevr. Mario Alberts
Dhr. Peter Houben
Mevr. Beurskens
VG de Kwas
Dhr. Marco Beurskens
Dhr. Ger Peters
Dhr. Michel Comuth
Dhr. Theo Peters
Dhr. Luc Steegh
Dhr. Hay Geritz
Mevr. Mara Spaaij
Dhr. Jimmy Ingenpasz
Mevr. Jill Peeters
Familie Minderman
Dhr. Bart Baeten

 


Dhr. Jan Peeters
Mevr. Tiny Driessen
Mevr. Teeuwen
Dhr. Fried Driessen
Dhr. Jan Tebben
Mevr. Marie José van Gent
Dhr. Peter Tiggelers
Dhr. Sjaak Vercoulen
Mevr. Nelly Christis
Stan Pisa Sanitair- en Tegelhuis
Mevr. Carla Munten-Teeuwen
Familie Ingenpasz
Familie Spaaij
Dhr. Henny van der Vorst
Dhr. Mario Franssen
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Flickr
Flickr
Website
Website
Shop met je hart

Contactadressen

Activiteitencommissie Activiteitencommissie
Brassband Brassband
Concertcommissie Concertcommissie
Dirigent brassband Dirigent brassband
Facilitair beheer Facilitair beheer
Instructeur percussiongroep Instructeur percussiongroep
Opleidingencoördinator Opleidingencoördinator
Penningmeester Penningmeester
Percussiongroep Percussiongroep
PR-commissie PR-commissie
Redactie Rondje Valuas Redactie Rondje Valuas
Secretaris Secretaris
Sponsorcommissie Sponsorcommissie
Uniformbeheer Uniformbeheer
Voorzitter Voorzitter
Websitebeheer Websitebeheer
Copyright © 2019 Muziekvereniging Valuas, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp