Copy
Åbn nyhedsbrevet i din browser

Påsken står for døren, naturen springer ud, mirabellerne står i fuldt flor!

Vi har sat stiklinger i vores nyanlagte pilemark, fordi vi har et stort ønske om en større mangfoldighed af levesteder til hønsene. Pilemarken bliver nemlig et af flere naturlige levesteder for hønsene på gården, og en hjælp til de tidlige bier – især humlebierne – dem har vi mange af i marts og april! 

Vi ønsker generelt en større variation i beplantningen, der skal være med til at understøtte det vilde liv, og skabe god biodiversitet. 

Med kærlig påske-hilsen Dorthe 

At vi bor lang ude på landet er ikke til at skjule!

En af de aller skønneste fordele ved at bo her, er stilheden. Lyden af RO og fuglene der er i forårshumør, dernæst at kunne lade blikket løbe frit ud over markerne og skoven. Vi falder ned i os selv, og genskaber kontakten med naturen. Har du lyst til et livgivende afbræk fra din hektiske hverdag, så kom ud til os på landet, en dag eller to, og fornem hvordan roen indfinder sig blandt høns, marker og stilhed. 

Tilbud i hele Juni måned!
Hvis du bestiller en eller flere overnatninger i vores dejlige Farmhostel, senest den 30. april 2019, så får du 50 % på din overnatning. Dette er inkl. morgenmad. Se værelserne på vores hjemmeside
Hønemødre mærker forårets skabende kræfter!

For to uger siden lagde en af vores Brahmahøner sig skruk med 14 æg under fjerkåben.

Når en høne skrukker, er hun villig til at ligge på æggene i cirka 21 dage, og det er lige præcis den tid det tager at ruge kyllingerne ud. I rugeperioden spiser hun ikke så meget, men rejser sig blot ind i mellem for at få lidt vand.

Vi fodrer derfor ekstra godt, med blandt andet hønseguf og rosiner :-) 

Hvis hun lykkedes med familieforøgelsen, bliver de små nuttede størrelser første generation i naturhønserigets nye bestand.

 
En af vores naboer har fået et nyt skud på stammen!

Not to be missed!

Camp Adventure ved Gisselfelt Kloster er netop barslet med en oplevelse der kombinerer natur og arkitektur på den fineste måde. Skovtårnet har fået opmærksomhed, nationalt som international, allerede inden åbningen der fandt sted søndag den 31. marts. Politikens begejstrede arkitekturanmelder Anne Pind gav den nye attraktion 5 ud af 6 stjerner.

Skovtårnet ligger 12 minutters kørsel fra Tokkeruplund. Det hæver sig 145 meter over havets overflade, og er det højest tilgængelige punkt på Sjælland. 
Under opstigningen går du på den 900 m lange boardwalk i gennem skoven. Omgivelserne nydes og man kan fordybe sig i naturen, med pauser ved udkigspunkterne og små platforme, som I støder på undervejs. Det er muligt at bruge rollator, kørestol og klapvogn på den brede boardwalk. 

Sydkystdanmark kan du læse mere om Skovtårnet og om andre oplevelser i nærheden.
Copyright © 2019
Tokkeruplund Farmhostel & Slowfood


Telefontid:
Mandage 11 til 14 og torsdage 14 til 17.
Telefon: 61 30 89 12
info@oggi.dk

Her kan du opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsbrevet.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tokkeruplund Farmhostel · Tokkerupvej 36 · Tokkerup Overdrev · Faxe 4640 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp