Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief juli 2016


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

Het is ZOMER en voor ons liggen zeeën van tijd die we helemaal zelf mogen invullen. Wat een fantastisch vooruitzicht. Even helemaal niets. Onze batterij weer opladen met positieve vibes om storm en regen in welke hoedanigheid dan ook weer stralend tegemoet te kunnen treden. Wij gaan ervoor en wensen jullie allemaal heel veel zonnige uurtjes toe!

Recht op vrije keuze in gevaar  

'Er is een hoop gaande in de geboortezorg. Heilige huisjes worden omver gegooid en nieuwe wegen om te bezuinigen worden verkend. Hoe sta jij erin? Vrouw en baby centraal stellen of de verantwoordelijkheid neerleggen bij de medicus. En in hoeverre is het nog mogelijk onze eigen intuïtie te blijven volgen ook als dit niet in samenspraak is met de deskundige? Prangende vragen die nog meer vragen oproepen en de boel op zijn kop zetten. Lees ook onderstaand opiniestuk om een gefundeerde mening te kunnen vormen over deze gang van zaken.  

Laat je vertederen  

Een prachtig intiem portret van de watergeboorte van Violet Lu. Het filmpje laat zo mooi de geboorte van een gezin zien en hoe ieder gezinslid op een hele natuurlijke manier daarin participeert. Zelfs de hond doet een duit in het zakje.

Barbara Corsetto was in the house  

We kunnen met veel plezier terugkijken op de workshop Hypnose & Bevallen van Barbara Corsetto vorige maand in de Womanhood studio in Delft. Vooruitblikken doen we ook, want deelnemende collega's waren zo enthousiast dat nu al een aantal data zijn geprikt voor de komende periode. Gun jezelf en jouw klanten – want de hypnose technieken bieden een optimale ondersteuning in zwangerschap en baring – deze bijzondere sessie en schrijf je tijdig in. Iets om naar uit te kijken in het nieuwe seizoen.  

Copyright © 2016 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bevallen Zonder Zorgen · Rietgras 70 · Den Haag, Zh 2498 EG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp