Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief oktober 2015


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

Een eigen huis; een plek onder de zon... We zijn zo blij met onze nieuwe huisvesting in het pittoreske en o zo gezellige Delft. We kijken uit op een prachtige gracht, naast ons zit een studentenhuis vol bedrijvige vrouwen. Aan de overkant is een klein theater gevestigd. Kortom het leven lacht ons toe. Het was even handen uit de mouwen steken geblazen, maar dan heb je ook wat. Vol goede zin gaan we het laatste kwartaal van dit jaar in.

Ze komt weer  

Ja hoor, het is ons weer gelukt. Ze komt. Niet de vrouwelijke Sinterklaas, maar wel onze Suzanne Colson. En we hebben niet eens veel druk hoeven zetten, want ze wilde zelf heel graag ons land weer aandoen om haar kennis en inzichten te delen. Wil je haar persoonlijk ontmoeten? Maak dan 20 november vrij om zeker te weten geïnspireerd weer naar huis te gaan. Laat deze unieke kans niet schieten en meld je aan voor deze bijzondere Master Class waarvan de accreditatie is verleend door o.a. KNOV.

Vol verwachting

Onze nieuwe werkstudio in Delft zet vele deuren open. De mogelijkheid om verder te ontwikkelen en door te groeien en ons team uit te breiden. Natuurlijk blijft de kwaliteit van onze dienstverlening voorop staan. En de wens is om in deze creatieve ruimte veel leerzame en inspirerende bijeenkomsten te laten plaatsvinden.

Zien en voelen

Een geheel eigentijdse presentatie over een hele bijzondere stoel; de Kaya Baarstoel is gratis bij te wonen op 30 november vanaf 10 uur. Verticaal baren staat centraal en ondertussen kan men 'het lijdend onderwerp' een uur lang aanraken, bevoelen en wat al niet meer. Graag aanmelding vooraf via info@bevallenzonderzorgen.nl Meer info: Kaya Baarstoel.

Over de drempel

Ook Kleur Je Zwangerschap timmert flink aan de weg en is nu ook in de bollenstreek en zelfs in Limburg actief. We zijn trots op het behaalde resultaat en de positieve feedback van de deelnemers. Enig minpuntje is de afwezigheid van MANNEN! Die worden echt gemist. Dus alle hulptroepen verzamelen om ze enthousiast over de streep te trekken. Heb je ideeën hoe we dat het beste kunnen aanpakken? Mail ons en maak kans op een leuke verrassing. Jouw medewerking en creativiteit worden in ieder geval heel erg op prijs gesteld.

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens