Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Epi-no; voor een betere bevalling en sneller herstel

Beste lezer,

Ook zo'n zin in dit nieuwe jaar? Wij staan te trappelen om al onze plannen uit te voeren en ideeën vorm te geven. Dankbaar kijken we terug op 2014; maar nu is het tijd om middels deze nieuwsbrief vooruit te blikken. Niet zonder iedereen een luid en duidelijk Gelukkig en vooral gezond 2015 (zonder zorgen; maar dat is misschien een beetje te opportunistisch ;) ) toe te wensen!

Nieuw: Geboortefotografie

Time flies. Dat leert ons om bijzondere momenten vast te leggen, voor jezelf en voor anderen om later weer eens op terug te kijken. Heel waardevol. Vraag aan een willekeurig iemand wat hij zou meenemen als zijn huis plotseling in brand zou staan? Fotoboeken staan dan vaak in de top 3. Dat realiserende hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen op onze website genaamd Emoties vangen in beeld. Fotografen met verstand van zaken op het gebied van zwangerschaps-, geboorte- en New Born fotografie presenteren zichzelf en hun werk. De bezoeker kan op deze manier kennismaken met creatieve, eigentijdse foto's van beroepsfotografen met ieder hun eigen unieke stijl. Snel even kieken.

Ben je zelf fotograaf en wil je opgenomen worden in deze rubriek? Neem dan contact met ons op voor meer informatie: info@bevallenzonderzorgen.nl

'Dragen Zonder Zorgen' op FB

De draagdoeken van Oscha hebben het afgelopen jaar hun dienst bewezen. Veel jonge moeders lopen weg met deze prachtig vormgegeven doeken die moeiteloos dragen en voorzien in de behoefte van een pasgeboren kindje om nog heel dicht bij de ouders te zijn. In alle veiligheid en rust groter en sterker worden om als de tijd daar is op eigen benen te staan. BZZ is ervan overtuigd dat een goede hechting tussen moeder en kind een stevige bodem kan bieden voor liefdevol ouderschap. Een prachtig thema om op voort te borduren en dit doen we dan ook in de vorm van evenementen. Deze nieuwsbrief houdt je op de hoogte wanneer en waar deze komende tijd zullen plaatsvinden. Daarnaast is er een nieuwe FB pagina 'Dragen Zonder Zorgen'. Ben je net zo enthousiast als wij over dragen en Oscha? Dan graag een Like op onze pagina.

Masterclass Biological Nurturing

Het lekkerste voor het laatst! Het is ons gelukt om de vrouw achter het concept Biological Nurturing naar Nederland te halen. Dr. Suzanne Colson is verloskundige en onderzoekster en heeft een geheel eigen – wetenschappelijk onderbouwde – visie ontwikkeld waarin onder andere naar voren komt dat moeders en baby's een aangeboren kennis hebben over borstvoeding. Wij hangen nu al aan haar lippen. Hou onze site en FB in de gaten voor de uitnodiging en schrijf je straks zo snel mogelijk in voor deze bijzondere Master Class.

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens