Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Epi-no; voor een betere bevalling en sneller herstel
In de wereld van de zorg rondom vrouwen valt er altijd nieuws te melden. Er wordt namelijk veel onderzoek gedaan. Naar borstvoeding, (thuis)bevallingen, pasgeboren baby’s… noem het maar op. Dit zorgt ervoor dat we meer te weten komen en naar die nieuwe kennis kunnen handelen. In deze nieuwsbrief delen we een aantal links naar – vinden wij – interessante onderzoeken. Veel leesplezier!

Nog meer docenten!

We zijn trots! Onlangs hebben we namelijk onze derde groep Kleur Je Zwangerschap-docenten opgeleid. En ook deze groep staat klaar om zwangere stellen te verwelkomen. We merken dat dit er elke keer weer heerlijk en inspirerend is. Wil je een indruk krijgen van de afgelopen training? Bekijk dan hier de foto’s.

Home birth is veilig

In diverse landen doen ze onderzoek naar thuis-bevallingen. En natuurlijk ook in Amerika. Onlangs kwamen de resultaten van een belangrijk onderzoek naar buiten. En de cijfers liegen er niet om! Lees meer wat in bijna 17.000 thuisgeboortes gevonen is m.b.t. de veiligheid voor zowel moeder als kind. 

Zingen is gezond

Prematuur geboren baby’s zijn kwetsbaar. Daarom wordt er veel onderzoek gedaan naar wat goed is voor deze baby’s, wat ze helpt bij hun fragiele start en hoe we ze kunnen sterken. Onlangs kwam er een bijzonder resultaat naar buiten: zingen heeft een positief effect. Nieuwsgierig? Lees dan en zing mee...

In de spotlight gezet

Lactatiekundige Carolien Kruger blogt. Gelukkig maar. Ze schrijft namelijk vaak verhalen die erg leerzaam zijn. En sommige zijn ook nog eens grappig. Zo schreef ze een blog over het geven van borstvoeding. “Ach, meid, je lijf kan een kind maken, een beetje melk maken lukt dan echt wel!”, staat er bovenaan. En dat is meteen een mooie opsteker voor elke vrouw die graag borstvoeding wil geven, maar er misschien geen vertrouwen in heeft. Lees hier het hele verhaal

New! Oscha Roses Ignis draagdoek en Sling

Net achter de rug; Borstvoedingsweek

Borstvoeding is een onderwerp waar veel over te melden valt. Mede daarom kreeg borstvoeding in week 40 van dit jaar extra aandacht. Niet alleen in Nederland, maar in veel andere landen ter wereld. In dat kader willen we de resultaten van een nieuw onderzoek met je delen. Dit wijst namelijk uit dat het de kans op een postnatale depressie verkleint. En niet zo’n klein beetje ook! Dat wilden we natuurlijk graag met je delen. Hier lees je meer over het onderzoek en de resultaten.
 

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens