Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief mei 2016


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

Wat was het genieten afgelopen dagen! Na een week regen en bewolkt weer, laat de zon zich eindelijk weer zien. En hoe. Stralend als nooit tevoren. We hebben de lente in ons bol en kunnen niet wachten tot het weer zomer wordt. Heerlijk.

Hoezo zweverig?  

'Onder (zelf)hypnose bevallen' klinkt heel zweverig, maar valt in de praktijk reuze mee. Onderga als hulpverlener deze workshop zelf en doe er vooral je voordeel mee. Onder de bezielende leiding van Barbara Corsetto leer je de hypnose technieken goed toe te passen. Dit kan bijdragen aan meer ontspanning tijdens zwangerschappen en bevallingen. Wacht niet te lang en stap in. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar 

Even een beetje moeilijk doen  

Het breken van de vliezen is een vaak voorkomende ingreep tijdens de baring, maar klopt het nou echt dat de bevalling hierdoor kan worden verkort? Een interessant wetenschappelijk artikel zet vraagtekens bij de normale gang van zaken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijke averechtse effecten of grotere risico's op andere complicaties die kunnen optreden. Stay awake!

Het water opzoeken  

Zodra het warm wordt, gaan we op zoek naar water. Om te drinken, in te duiken of ons helemaal in onder te dompelen. Heerlijk verfrissend en zo ontspannend. Voor alle dames die op alle dag lopen of over niet al te lange tijd verwachten moeder te worden; bevallen in water is ook mogelijk! Via Bevallen Zonder Zorgen kunt u – tegen een aantrekkelijke prijs – ook een bevalbad huren. Voor gebruik binnenshuis of in de achtertuin:)  

Copyright © 2016 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bevallen Zonder Zorgen · Rietgras 70 · Den Haag, Zh 2498 EG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp