Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief maart 2016


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

De winterslaap is weer ten einde. Alhoewel van echt slapen was geen sprake. Tussen de bedrijven door is keihard gewerkt om de nieuwe Womanhood studio; de thuisplek van Bevallen Zonder Zorgen aan de Vlamingstraat 68 in Delft vorm te geven. En het is gelukt. En hoe! Kijk maar op womanhoodstudio.nl en waai vooral aan als je in de buurt bent. Mooie gelegenheid om ook de draagdoeken van Oscha in onze studio te bewonderen en jullie te attenderen op het Draagsymposium 2016. Zie verderop in de nieuwsbrief voor meer info. 

Geboortetrauma verwerken  

Een geboorte is een heel bijzondere, maar vooral ook heftige gebeurtenis voor moeder en kind. Toch staan we vaak niet stil bij wat voor enorme impact de bevalling kan hebben op de partner, de vader. Mannen die de geboorte van hun kind niet goed kunnen verwerken, lopen eveneens het risico om PTSD (Posttraumatic stress disorder) te ontwikkelen met lichamelijke of emotionele klachten tot gevolg. Lees verder

Draagsymposium 2016 op komst  

Op 20 mei aanstaande wordt de Reehorst in Ede ondergedompeld in de wereld van het ergonomisch dragen van baby’s. Welke rol speelt het dragen van een baby in een drager of doek in het hechtingsproces en wat doet het allemaal met de emotionele en fysieke ontwikkeling van een kind? Steeds meer ouders willen antwoord op soortgelijke vragen en zetten de kinderwagen opzij. Voor een ieder die alle ins en outs wil weten om nog beter te kunnen adviseren ga naar www.draagsymposium.nl en meld je aan.

Vrouwen Verenigt U!  

In hoeverre is vrouwvriendelijke zorg, waarbij vrouwen zelf mogen beslissen over hoe ze met de zwangerschap en de geboorte willen omgaan, nog haalbaar in de nabije toekomst? Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens zegt ja; maar de huidige hervormingen in de geboortezorg wijzen een andere kant op. Laat je stem horen en zorg dat de zelfbeschikking en keuzevrijheid van zwangere en barende vrouwen gehandhaafd blijft. Lees hier meer over en teken de petitie!

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens