Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief maart 2015


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Epi-no; voor een betere bevalling en sneller herstel

De meteorologische lente is begonnen. Tijd voor kwetterende vogeltjes, langere dagen, frisse inspiratie en nieuwe vergezichten. Ook bij ons borrelt en pruttelt het aan alle kanten. In oude projecten wordt nieuw leven geblazen. Een mooi initiatief wordt geboren of tot aan de grond toe gelijk gemaakt. Om daarna weer als een feniks uit de as te herrijzen. Zo verrassend als het leven zelf. Lees maar snel verder wat we allemaal hebben gebrouwen. 

Geboorte Beeldvanger  

Natuurlijk weten we uit ervaring dat bevallen hard werken is en remmende hormonen zoals cortisol en adrenaline om de hoek liggen en het geboorteproces negatief kunnen beïnvloeden. Juist daarom hebben we prachtig educatief materiaal ontwikkeld om aanstaande ouders gerust te stellen en inzicht te geven in het proces van zwangerschap en geboorte. Met als belangrijkste doel om van de bevalling ook een feestelijke gebeurtenis te maken. Op verzoek van enkele docenten die met het materiaal hebben gewerkt, is besloten de Geboorte Beeldvanger als eigen product in ons assortiment op te nemen. En hoe leuk is het voor jou als zorgprofessional om jezelf te verwennen met mooie materialen waar een ander ook weer gelukkig van wordt? 

Zegt het voort, zeg het voort

Suzanne Colson, de 'goeroe' op het gebied van borstvoeding geeft op 1 mei aanstaande een Master Class in Nederland. Om zoveel mogelijk hulpverleners rondom geboortezorg hierop te attenderen is een kleurrijke digitale flyer ontwikkeld met alle ins en outs van haar komst. Wij stellen het enorm op prijs als je deze flyer wilt verspreiden en op FB wilt delen. Als dank hiervoor verloten we onder alle mensen die de flyer op hun pagina hebben gezet, haar boek Biological Nurturing (twv € 19,95 ). Deze win actie loopt t/m 19 maart en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Tikkie pijnlijk

Uit een recentelijk gepubliceerde observatiestudie in UK blijkt dat er het nodige te verbeteren valt met het zetten van de knip; de nog steeds meest toegepaste chirurgische ingreep bij bevallingen www.ncbi.nlm.nih.gov. De onderzoekers zijn ervan overtuigd dat training van zorgprofessionals tot verbetering kan leiden. Wij van Bevallen Zonder Zorgen willen vrouwen vooral bewust maken van de mogelijkheid om voorafgaand aan de geboorte zelf het gebied te trainen. En hierdoor de kans op een natuurlijke geboorte met minimale schade te vergroten. Lees hieronder de gouden tip van een gynaecoloog. Een mooi voorbeeld van hoe het ook kan www.epino.nl/ervaringen

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens