Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief april 2015


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Epi-no; voor een betere bevalling en sneller herstel

We gaan er 100% voor. De Master Class Biological Nurturing van Suzanne Colson. Een prachtige locatie is gevonden en een uitgebreide bourgondische lunch is geregeld. Inmiddels is ook accreditatie aangevraagd bij KNOV, NBvD en KCKZ. Hurray weer drie vinkjes op de to do-list die steeds korter wordt! Gelukkig is de zomertijd ingegaan en kunnen we langer gebruik maken van het daglicht om alle vinkjes van alle to-dolijsten af te . . . Nee hoor. Doen we niet. We gaan voor de ta-dalijst. Die laat zien wat je de afgelopen tijd al hebt bereikt. Werkt veel beter! 

Kleur je Zwangerschapsfeestje  

Een feestje is het om les te geven en deel te nemen aan de workshop Kleur je Zwangerschap. Het plezier spat eraf en dat is goed te zien op de foto's.  
Zwangere papa's en mama's die in een creatieve en intieme setting contact zoeken met elkaar en hun ongeboren kindje. Dat gun je toch iedereen zo'n workshop vlak voor de bevalling? Een wondermiddel om positief en ontspannen deze unieke gebeurtenis tegemoet te treden. 

Een verhaal uit duizenden

Op een doorsnee dag worden in Nederland 505 kinderen geboren van wie er 258 jongens zijn en 247 meisjes. Dat levert prachtige verhalen op. Wij hebben een persoonlijk geboorteverhaal opgetekend van Anne van Vliet. Zij is tien maanden geleden bevallen van Emma (op advies van haar verloskundige op de Kaya Baarstoel!) en lyrisch over de Mama-Tens. Zo'n verhaal uit duizenden kunnen we jullie niet onthouden. 

Kruis in je agenda

Nog maar 1 maand dan is het zover. Suzanne Colson zal haar kennis over borstvoeding gaan delen in een bijzondere Master Class. Iedereen die zijn kennis hierover wil verbreden en verdiepen, is meer dan welkom om deel te nemen. Met name het ondersteunen van moeders en baby's staat centraal om juist in deze enerverende periode met plezier en succes borstvoeding te kunnen geven. Zet een groot kruis in je agenda op vrijdag 1 mei en kom naar Delfgauw voor dit bijzondere evenement! De aanmeldingen lopen binnen; dus vergeet je niet in te schrijven. Hou facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes en bijzondere acties.

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens