Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief april 2016


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

'Krokusbolletje, kom eens uit je holletje
Met je bloempjes paars en geel 
Op een dunne steel'. 

De narcissen staan al te stralen, de eerste lammetjes dartelen rond, en ook wij van Bevallen Zonder Zorgen hebben reikhalzend uitgekeken naar DE LENTE! Een seizoen boordevol nieuw leven wat wij – zingend ;)- met open armen ontvangen. 

Onder hypnose bevallen?  

De workshop Hypnose en Bevallen van Barbara Corsetto is in trek bij geboortemedewerkers die meer rust en vertrouwen willen inbrengen tijdens zwangerschappen en bevallingen. In de praktijk blijkt dat hypnose technieken goed en makkelijk werken als ontspanningsmethode. Reden temeer om deze succesvolle workshop die als praktisch, kleinschalig en leerzaam wordt ervaren, opnieuw aan te bieden. www.bevallenzonderzorgen.nl/workshop-hypnose-bevallen
Wacht niet te lang met aanmelden; want de inschrijving is al gestart.

Dragen en gedragen worden  

Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. Hoe liefdevol en bovenal gezond is het om ze heel veilig dicht bij je te dragen tot ze 'groot' genoeg zijn om op eigen benen te staan? Ouders raken steeds meer  overtuigd van de voordelen van het ergonomisch dragen van baby's, maar zitten vaak nog wel met de nodige vragen. Het draag symposium 2016 op 20 mei aanstaande in de Reehorst in Ede biedt uitkomst en geeft informatie die nodig is om uw cliënten zo goed mogelijk te adviseren. www.draagsymposium.nl  of  www.bevallenzonderzorgen.nl/dragensymposium 

Heb je al gehoord van de Geboorte Beeldvanger?  

De Geboorte Beeldvanger is speciaal in het leven geroepen om geboortemedewerkers een mooi en handig praatmodel te bieden voor kleine en grote groepen. De prachtige illustraties die staan op de vijf geplastificeerde mini-posters (A-3 formaat) zijn met name ontwikkeld om de bevalling ook als een feestelijke gebeurtenis neer te zetten. Geïnteresseerd in deze zeer praktische, maar wonderschone Geboorte Beeldvanger? Bestel 'm deze maand nog en ontvang 10 gratis kaartformaat boekjes om uit te delen.

Copyright © 2016 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bevallen Zonder Zorgen · Rietgras 70 · Den Haag, Zh 2498 EG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp