Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Epi-no; voor een betere bevalling en sneller herstel
De zomer is voorbij… Dat vinden de weergoden helaas al langer. Wij willen echter niet te lang bij die druilerigheid stilstaan. We hebben namelijk veel goed nieuws te melden. Zo kun je ons sinds kort vinden op Facebook en in het AD. En we hebben weer diverse interessante artikelen en boeken voor je gevonden. Als klap op de vuurpijl hebben we voor deze maand ook nog eens een leuke actie verzonnen. Hiermee halen we dan toch nog een beetje een zonnetje in huis!

Op de voorpagina

We vallen meteen met de deur in huis… Heb je het artikel over de workshop Kleur Je Zwangerschap in het AD gezien? Hier lees je het nog eens na! En om je helemaal te allen tijde op de hoogte te kunnen houden hebben we ook een Facebook-pagina aangemaakt. Like ons en je mist niets.

Interessant artikel

Als vrouwen zelf zouden mogen kiezen voor een natuurlijke of ongemedicaliseerde geboorte, moeten professionals dan niet gewoon deze vrouwen helpen baren op de manier waarop zij dat willen? In dit artikel komen onder meer deze vragen aan bod. Ontzettend interessant leesvoer!
Lees verder

Een bijzondere bevalling

Iedere bevalling is anders… Maar dit slaat alles! Een vrouw die in de auto kennis maakt met haar kindje. Dat is een wel heel bijzondere gebeurtenis…. Helemaal omdat van deze uitzonderlijke bevalling ook nog eens prachtige foto’s van zijn gemaakt. Je ziet het hele verhaal hier.
Lees verder

In de spotlight gezet

Deze maand hebben we een geweldige actie voor je… Bij de aankoop van een Kaya Baarstoel krijg je er gratis een Mama-Tens bij (ter waarde van 89,00 euro). Hoe het werkt? Simpel! Like onze speciale Facebook-pagina en de actie die we hebben uitgezet op Facebook. Plaats daarna je bestelling (let op: dit moet allemaal in de maand september gebeuren). De Kaya Baarstoel en de Mama-Tens komen dan zo snel mogelijk naar je toe. Hier vind je de actie.

Kaya Baarstoel en Mama-Tens: september actie 

Bevallen zonder medicatie

Heb je al eerder iets gehoord over het boek ‘Natural Birth For The Mainstream Mama’? Dit is een boek wat bomvol praktische tips staat voor barende vrouwen. Deze tips kunnen helpen om ervoor te zorgen dat je in een ziekenhuis setting (waar je wellicht gaat bevallen, dat weet je nooit van tevoren) toch een drug free bevalervaring kunt krijgen. Misschien niet alleen leuk om te lezen als je zwanger bent, maar ook als je werkzaam bent in de zorg rondom vrouwen? Hier lees je meer over het boek.
 

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens