Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief december 2016


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. December. Supergezellige dagen, maar liefst 31, waarin het fijn vertoeven is met vrienden en familie. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin. Laat de donkere dagen voor de Kerst maar komen; genoeg lichtjes in huis om het gezellig te maken.

Sla je slag!  

Voor iedereen die uit is op koopjes in deze sfeervolle, maar ook dure maand. Wij van Bevallen Zonder Zorgen spelen helpen de Kerstman en hebben speciale kortingen voor medewerkers in geboortezorg in petto. Wat dacht je van een mooie complete set om voorlichting te geven voor € 299,= (dit betekent voordeel van tientallen euro's!) Laat je verleiden door al die speciale meevallers .
 

Echt of nep?  

Er is een nepperd van de geboortetrainer Epi-no op de markt gebracht door een Tsjechische fabrikant. In een wereld waar namaak, plagiaat en piraterij de overhand nemen, is het geen sinecure echt van nep te onderscheiden. Ondertussen hebben we wel te maken met een goedkoop namaakproduct zonder CE keurmerk, wat in de markt wordt gezet als medisch product. Be aware! De Duitse fabrikant van Epi-no heeft inmiddels ook juridische stappen ondernomen. Wij volgen de laatste ontwikkelingen hieromtrent op de voet en houden je op de hoogte.

Iets om te delen  

Een moment van bezinning. Een moment voor jezelf. Lees dit mooi geschreven artikel en laat je raken. There’s Something Very Special About Birth That We Seldom Talk About. Hoe inspirerend is het om moeders, gezinnen en baby’s die liefdevolle en gewenste geboorte-ervaring te laten bereiken die invloed zal hebben op alle relaties in ons leven?

Bevallen Zonder Zorgen kijkt nu al vol verwachting uit naar het nieuwe jaar. Een jaar waarin veel kinderen het licht zullen zien in een veilige en vertrouwde omgeving. Waarin veel ouders kennis gaan maken met kundige en vooral bevlogen medewerkers in en rond geboortezorg. Jullie dus! Geniet van de welverdiende feestdagen en we houden contact. Ook in 2017. 

 

Copyright © 2016 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bevallen Zonder Zorgen · Rietgras 70 · Den Haag, Zh 2498 EG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp