Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief juli 2015


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

WAUW! Wat gaan we een geweldige eerste week van juli tegemoet. Tropische temperaturen en zoveel zonneschijn op onze huid dat het superhormoon vitamine D wordt aangemaakt. Daar ga je je vanzelf blijer, vrijer, positiever en gelukkiger door voelen!
Bevallen Zonder Zorgen stelt het inpakken van de koffer nog eventjes uit tot het laatste moment; want er valt nog zoveel te melden vanaf het geboortefront. Hoezo zomerreces?

Flyer met grote 'gunfactor'  

Apetrots zijn we op onze nieuwe Kleur je Zwangerschapsflyer in de vorm van een kaart. Het plezier spettert ervan af. Zo'n bijzondere ervaring waarbij je naast plezier ook heel veel kennis opdoet over de bevalling en daar op een positieve manier naar toe kunt leven. Dat gun je ieder zwanger stel, toch? Mocht je als geboortewerker deze bijzondere activiteit willen delen, vraag dan de – gratis – flyers aan

Water, aarde, lucht en vuur 

Nog iets nieuws. Mandala kaarten die gebaseerd zijn op de vier elementen water, aarde, lucht en vuur. In samenwerking met Larimares Art zijn deze mooie kaarten tot stand gekomen. Mandala komt uit het Sanskriet en betekent cirkel. De oneindigheid van het leven staat hiermee centraal. Een zeer persoonlijk cadeau passend bij het afsluiten van een intensief en waardevol contact of het uiten van dankbaarheid, reflecterend naar wat geweest is of wat komen gaat. Wat dient zich wanneer aan en welke mandala kaart sluit daar het beste op aan? Je kunt kiezen! Ook tussen een enkele set of de Mandala dubbele kaartenset met bonuskaarten. Een liefdevol gebaar om te geven en te ontvangen. In de hoop en verwachting de zorg rondom barenden een warme en vooral persoonlijke touch te geven. 

Een brainstorm vol passie

We nemen een groep professionals met het hart op de juiste plaats. Zetten het onderwerp 'Optimalisatie van de zorg' in het middelpunt en daarbij vanzelfsprekend dus ook de moeder. Vragen ons af hoe vanzelfsprekend dat eigenlijk is? En zitten voor we het zelf in de gaten hebben in een gloedvolle brainstorm over waar het allemaal goed gaat en waar nog wel het nodige valt te halen voor de klant. Heerlijk was het met de doula’s, verloskundigen, lactatiekundigen, kraamverzorgenden en andere therapeuten die 26 juni jl. aanwezig waren bij deze enerverende sessie. Wordt vervolgd. Via FB en onze nieuwsbrieven

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens