Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Epi-no; voor een betere bevalling en sneller herstel

Beste lezer,
Regen, hagel, natte sneeuw, sneeuw, storm, wind, windstil en dan ineens dat heerlijke winterzonnetje dat overal tussendoor piept. De maand februari is begonnen en laat heel stoer zien wat 't allemaal in huis heeft. Wij laten ons niet van de wijs brengen, gaan mee in de bewegingen van de natuur maar volgen op geheel eigen wijze ons pad. Zonder zorgen, want nu is nu en morgen is morgen.

Nieuw promofilm Kleur je Zwangerschap

'Een warm bad', 'een open sfeer', 'kunnen zeggen wat je voelde en ruimte om vragen stellen', 'heel bewust bezig zijn met je vrouw en je ongeboren kind', 'de passie waarmee het allemaal wordt gebracht', 'onderdeel zijn van het proces, je hoort erbij als man'; dit is een bloemlezing van de reacties van deelnemers die eind vorig jaar hebben deelgenomen aan de workshop Kleur je Zwangerschap. Allemaal te horen en te zien via de volgende link: www.kleurjezwangerschap.nl/video

Krijg je tijdens het bekijken van deze kleurrijke beelden positieve 'vibes' en zou je via onze goodiebags jouw eigen workshop of cursus willen promoten? Of popt er een ander idee op voor een bijzondere samenwerking met de docenten van Kleur je Zwangerschap? Neem dan gerust contact met ons op.  

Don't miss out!

Op 1 mei aanstaande hebben wij dr. Suzanne Colson over de vloer. Een hele dag is de vrouw achter het concept Biological Nurturing aanwezig om haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van borstvoeding met ons te delen. Hoe bijzonder is dat? Heel bijzonder. Suzanne laat ons aan de hand van een buitengewoon boeiende presentatievorm zien hoe moeders en baby's van nature alles weten over het krijgen en geven van borstvoeding. Daarnaast maakt ze inzichtelijk hoe we het vertrouwen van moeders kunnen herstellen in hun aangeboren vermogen om borstvoeding te geven. 

Mis deze uniek kans niet om hierbij aanwezig te zijn en schrijf je in. Early Bird tickets kunnen tot 22 februari worden aangeschaft via deze link.

Positief bevallen

Bevallen Zonder Zorgen streeft ernaar om aanstaande ouders zo positief mogelijk toe te laten leven naar een bevalling. Vol vertrouwen en met een open blik zich overgeven aan het baringsproces, wetende dat het lichaam de kracht heeft om zo natuurlijk mogelijk te bevallen. Kennis is daarbij onontbeerlijk. Goed voorbereid verschijnen aan de start, is het halve werk. Alhoewel ;) Gelukkig hebben wij prachtig beeldmateriaal weten te bemachtigen afkomstig uit de USA. Geef je als zorgprofessional voorlichting aan toekomstige ouders of  ben je op een ander manier betrokken bij eductie rondom het geboorteproces? Voel je vrij om hiervan gebruik te maken! www.bevallenzonderzorgen.nl/professionals

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens