Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief november 2015


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

Wat een heerlijk toetje van deze zomer, zeg. Geweldig weer al weken lang. Het lijkt wel voorjaar, alles begint weer te groeien en bloeien alsof er geen winter aan te komen zit. En onder deze bijzonder ‘herfstige’ weersomstandigheden is de naam geboren van ons nieuwe onderkomen in Delft: Womanhood studio. De officiële opening zal plaatsvinden in december.

Verwen jezelf met een event   

Het lijkt misschien nog heel ver weg 2016; maar het jaar is voorbij voordat je het weet. Daarom een belangrijke reminder voor alle gave events die nog dit jaar en begin 2016 zullen plaatsvinden. Raadpleeg en schrijf je in.

Suzanne Colson on tour   

Als een echte popster door crost Suzanne ons land met onder andere haar presentatie ‘A fresh look at skin to skin contact’. Deze wordt gegeven in het Groene Hart ziekenhuis te Gouda op 19 november a.s. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen Bevallen Zonder Zorgen, Stichting InZwang en het ziekenhuis. Een dag later doet deze 'goeroe' op het gebied van borstvoeding Womanhood studio in Delft aan voor een bijzondere Master Class.

Gratis mandala kaartensets   

Het leven moet je vieren; een nieuwe studio, geweldig herfstweer en heerlijke feestdagen in het vooruitschiet. Hoeveel meer redenen heb je nodig om in feeststemming te komen? Mede omdat dit de een na laatste nieuwsbrief is van het jaar willen we 3 mandala kaartensets verloten onder onze lezers. Deel deze nieuwsbrief via FB (vergeet niet Bevallen Zonder Zorgen erin te taggen) en kom met een goede ;) reden waarom jij de gelukkige zou moeten zijn. De winnaars worden in december bekend gemaakt via FB.

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens