Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief september 2015


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

De regen valt deze dagen met bakken uit de hemel; maar wat hebben we een GEWELDIGE zomermaand achter de rug! Lange lome avonden waarop we heerlijk buiten konden zitten. Niets hoeven en niets moeten; alleen maar ZIJN. Heerlijk toch? Stiekem zijn we wel aan het zaaien geweest voor volgend jaar; want wat hebben we een plannen en goede zin om . . .  en wat dacht je van . . . ? Nog eventjes geduld hebben en vooral blijven genieten van die laatste zomerweekjes. Met of zonder regen, als je bui maar zonnig blijft!

Bevalbaden in opmars  

Ze zijn persoonlijk getest en goed bevonden. De bevalbaden die wij vanaf nu verhuren aan stellen die het helemaal zien zitten om gezamenlijk in bad te bevallen. Een tendens die in opmars is; want hoe fantastisch is het om op deze bijzondere en relaxte manier je kindje ter wereld te brengen. Ontspannend, pijnstillend en o zo intiem om je terug te trekken in jouw eigen warme en vooral veilige 'cocon'. Bevalbad Birthpool in a box Eco is speciaal ontwikkeld om in te bevallen en is geschikt voor twee personen. Een persoonlijke hoes waarborgt de hygiëne (link website).  

Natuurlijk borstcrawlen

Blindelings erop vertrouwen dat je netgeboren kindje zelf in staat is zich te voeden met de borst; daarover gaat het artikel Self Confidence in Breastfeeding for Mama and Babe waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Ook de Biological Nurturing (BN) methode waar we zo fan van zijn, draagt elementen in zich die terug te lezen zijn via bovenstaande link. Aanklikken dus! Heuglijk nieuwtje is dat Suzanne Colson opnieuw naar Nederland komt om een masterclass te geven over deze boeiende materie. Hou FB in de gaten. De datum vrijdag 20 november staat al wel vast. De rest nog niet, dus blijf alert. 

'Lets talk about' de navelstreng

Er is al heel veel over geschreven en gesproken en daarom houden wij het kort. Even wachten met afnavelen heeft alleen maar voordelen. De gevolgen op korte termijn zoals het voorkomen van bloedarmoede, zijn al lang bekend, maar gelukkig toont deze studie nu ook de positieve effecten op lange termijn. Vooral jongens zijn erbij gebaat om 3 minuten langer verbonden te zijn met hun moeder via de navelstreng. Nog meer behoefte aan extra leesvoer over dit belangrijke onderwerp? click hier

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens