Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief mei 2015


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Epi-no; voor een betere bevalling en sneller herstel

Met veel plezier kijken we terug op afgelopen lenteperiode waarin we mooie projecten in gang hebben gezet en bijzondere initiatieven succesvol hebben afgerond. Bevallen Zonder Zorgen volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en springt daarop in met aansprekende producten en diensten. Wij verleggen daarbij graag onze horizon, want er valt nog zoveel moois te halen op het gebied van geboortezorg. Om ons zo goed mogelijk te blijven volgen like en volg ons op FB en blijf helemaal up-to-date!

Feestje 

De Biological Nurturing Master Class van Suzanne Colson op 1 mei jl. was een feestje. Wat was er veel belangstelling voor deze bijzondere sessie die werd gehouden op buitengoed Uylenburg in Delfgauw. En hoe enthousiast waren mensen na afloop! De belangrijkste les die we hebben geleerd is moeders vooral te blijven stimuleren hun intuïtie te volgen met betrekking tot het geven van borstvoeding en daarin ook de noodzakelijke ruimte te pakken die daarvoor nodig is. Weg met al die protocollen en richtlijnen waar niemand wijzer van wordt. Met de kennis van nu komen we steeds meer tot de conclusie hoe belangrijk het is dat de moeder centraal staat. Heb je dit event gemist? Niet getreurd, zoals gezegd gaan we dit feestje overdoen na de zomer. Hou FB in de gaten voor alle ins en outs. 

Vooral kritisch blijven

Natuurlijk zetten we alles op alles om moeders en baby’s zo goed en zo veilig mogelijk te begeleiden, toch vinden er nog steeds veel interventies plaats die niet evidence-based zijn en die geboortetrauma kunnen veroorzaken, zoals handelingen rondom de navelstreng. Be aware en blijf kritisch!
Lees verder

Onder een steen gelegen

Geloof het of niet; er zijn nog steeds mensen die het concept Kleur je Zwangerschap niet kennen. Daar gaan we nu verandering in brengen! Ben jij iemand die bijzondere affiniteit heeft met geboortezorg? Heb je een ondernemende geest en wil je naast de ‘reguliere zorg’ een creatieve en educatieve workshop aanbieden aan ouders? Informeer of je bij ons docent kan worden. Meer info is op de site te vinden of neem gerust contact op via info@bevallenzonderzorgen.nl. En niet geheel onbelangrijk; de eerstvolgende Kleur je Zwangerschap docententraining is op vrijdag 26 juni aanstaande! 

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens