Copy
Kan du ikke se indholdet? Åbn denne mail i din browser.

Lydfil til program "Lænd & Ryg" (20 minutter).

Tak til dig der modtager dette Nyhedsbrev. OG tak til dig der allerede har købt min bog ”YIN YOGA – stræk dig til velvære”. Salget går fortsat rigtig godt og jeg skal nu til at bestille mit tredje oplag. Jeg er så taknemmelig for den positive modtagelse min bog har fået. 
 
Jeg har i dag forsøgt mig med at lave en lyd instruktion til ”Lænd & Ryg” programmet. Du finder lydfilen på YVONNEHANSEN.COM/BOG
 nederst på siden, hvor du også kan finde og udskrive alle programmerne. I bogen er programmet på side 155. Det er en fordel at kaste et blik på programmet inden eller imens du hører lydfilen. 
 
Nu har jeg ikke tidligere prøvet at instruere en passiv deltager som min mobil, så jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du ikke kan forstå instruktionerne. Så kan jeg lave lydfilen om eller ihvertfald forbedre mig til næste gang. Du kan skrive til mig her. Til gengæld kan jeg ikke hjælpe med de tekniske udfordringer du måtte have, hvis du ikke kan høre lydfilen. Du skal have Adobe Flash Player i version 9 eller mere (som Apple ikke understøtter).

Det er svært at finde en løsning, der passer til alle platforme, men du bør under alle omstændigheder kunne høre filen via dette link "Lænd & Ryg" (20 minutter).
 
Læg dig godt til rette på ryggen i ”Hvilestillingen”. Start lydfilen og følg instruktionerne. Når der er gået 20 minutter ringer jeg med klokken, men du kan jo vælge at blive liggende lidt længere.
 
God fornøjelse
 
Yvonne

 

Vejledende udsalgspris kr.195,-

Bogen er nu tilgængelig hos alle boghandlere og på mange hjemmesider herunder min egen selvfølgelig.

Hvis din boghandler ikke har den hjemme, så kan du få ham til at bestille den. Det er isbn nummer 978-87-998438-0-0.

Copyright © 2016 YVONNEHANSEN.COM

Opdater dine mailinformationer eller afmeld dig

 






This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YVONNEHANSEN.COM · Frederiksborggade 33, 2. tv · København K 1366 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp