Copy
Kan du ikke se indholdet? Åbn denne mail i din browser

Efterår er YIN

Det er blevet september og efteråret er på vej. Vi går nu ind i den del af året, hvor naturen lukker sig, og som derfor er mere Yin. Personligt elsker jeg efteråret, hvor luften igen bliver frisk og næsten krisp. Jeg glæder mig til at tage sokker og en stor striktrøje på og hygge mig indendørs for en stund.

”Jeg er flyttet igen. Denne gang fra Stockholm til København. Hver flytning indebærer forestillinger og forventninger til det nye sted, det nye liv og de mange muligheder. Jeg elsker, at der sker noget nyt, men jeg har også som de fleste en modstand mod forandring. Der ligger nok en underliggende frygt for det ukendte. Du mister kontrollen for en stund.” Uddrag fra blogindlæg.

Praktiser Yin Yoga hjemme når det passer dig med ”YIN YOGA - stræk dig til velvære” Vol. 1. Få den gratis 26 siders smagsprøve med uddrag fra bogen herunder det 20 minutters program for ”Hofte & Sæde” med beskrivelse af stillingerne. Hvis du allerede har min bog, så send linket til venner, familie og kollegaer, som måske ikke kender til Yin Yoga. Alle har gavn af at få motioneret bindevævet og blive mere fleksibel og komfortabel i kroppen.
 
Jeg er i gang med at skrive Vol.2 og regner med, at den udkommer om et år. Den er færdig, når den er færdig! Vol. 2 bliver en fortsættelse af Vol. 1, hvor du kommer lidt dybere med det hele. Der vil være flere programmer og mange variationer af stillingerne. Jeg vil løbende løfte sløret for indholdet, når jeg er mere sikker. Jeg er i øjeblikket på den tredje indholdsfortegnelse! Jeg ved fra sidst, at det er en proces af tilvalg og især fravalg for at holde enkeltheden.

September betyder også, at min mand vil være meget mere hjemme, da han stopper sit job. Vi skal have mange gensyn med familie og venner, og lige finde os selv og hinanden i det nye liv. ”YIN YOGA - stræk dig til velvære” Vol. 2 og familien vil have første prioritet et stykke tid, og jeg har derfor ikke lagt så mange planer endnu. Men du bliver den første, der hører om det, når det sker. Du kan fortsat booke mig til at komme ud og holde workshops.

Du ønskes et skønt efterår
Yvonne

 

Vejledende udsalgspris kr.195,-

Bogen kan købes hos alle boghandlere og på mange hjemmesider herunder min egen selvfølgelig.

Hvis din boghandler ikke har den hjemme, så kan du få ham til at bestille den. Det er isbn nummer 978-87-998438-0-0.

Copyright © 2016 YVONNEHANSEN.COM

Opdater dine mailinformationer eller afmeld dig

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YVONNEHANSEN.COM · Frederiksborggade 33, 2. tv · København K 1366 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp