Copy
Læs om to nye workshops i januar og muligheden for at holde workshop hjemme hos dig selv.
Kan du ikke se indholdet? Åbn denne mail i din browser

Efter en fantastisk dejlig weekend med workshop i Hørsholm hos Living Academy, har jeg nu planlagt to forskellige workshops til januar. Læs også om ”Workshop hjemme hos dig”.

Lørdag den 9. januar, kl. 13.30 – 16.30 
Min bog ”YIN YOGA – stræk dig til velvære” danner grundlag for workshoppen. Du kommer igennem fire korte programmer og de 26 grundlæggende stillinger fra bogen med variationer, sværhedsgrad og brug af hjælpemidler under hensyntagen til din krop. Du får en grundlæggende viden om Yin Yogaens principper og du kommer også til at prøve nogle korte meditationer og åndedrætsøvelser. Alt sammen en viden, der sammen med bogen gør, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at fortsætte på egen hånd. Du behøver ingen forkundskaber for at deltage.

Pris for workshop kr. 300. Der er mulighed for at købe bogen på dagen for kr. 175 med kontanter eller Swipp. Du kan også bestille bogen og få den tilsendt, så du kender lidt til indholdet inden workshoppen.

Søndag den 10. januar, kl. 10.00 – 18.00 
Trænger du til at få nulstillet krop og sind ovenpå julens aktiviteter? Så begynd det nye år med en dag i stilhed, slukket mobil, Yin Yoga, balanceøvelser, energiøvelser, meditation, åndedrætsøvelser og juicefaste. Midt på dagen bliver der en meditativ gåtur. Det er ikke så nemt at være stille i hverdagen. Det kan være svært, at finde de stille stunder der kun handler om dig. Hvis du ikke har tid eller mulighed for et ”silent retreat” eller at faste, kan du få en smagsprøve denne søndag.

Du er stille fra du står op til du går i seng. Du overskrider dine grænser - din komfort zone. Du bliver ført igennem dagen. Du vil være beskæftiget hele dagen. Du skal bare være og ikke forholde dig til noget (andet en din krop og stemmen i dit hoved). Hvad får du ud af det? Du får mere overskud, balance i krop og sind, afprøvet dine fysiske og mentale grænser ved at være med det der er, og lære den du er - bedre at kende. En oplevelse du bliver høj af. Workshoppen er for alle men skriv til mig, hvis der er særlige hensyn. Der kommer mere information om dagens forløb et par uger inden workshoppen.

Alt hvad du skal have at ”spise” i løbet af hele søndagen er inkl. i prisen. Du kan læse mere om slowjuice på http://slowjuicecopenhagen.dk/. Pris for ”Silent Sunday” inkl. “1 dags cleanse” kr. 950.
 
TILMELDING OG BETALING for workshops direkte på http://yvonnehansen.com/workshops
 
WORKSHOP HJEMME HOS DIG!
Jeg vil rigtigt gerne rundt i landet og møde mine læsere og ikke mindst udbrede kendskabet til Yin Yoga. Så hvis du føler dig inspireret af min bog og har mod på at samle venner/veninder, kollegaer og familien til en workshop, så kan du læse mere om netop den mulighed på hjemmesiden under WORKSHOPS
 
Kærligst
Yvonne

Pris kr. 225,- inkl levering

Copyright © 2015 YVONNEHANSEN.COM

Opdater dine mailinformationer eller afmeld dig