Copy

Uitnodiging: European Business & Nature Summit 2020

Op 8 en 9 december vindt het digitale EBNS-congres “Green economic recovery – Reshaping business for nature and people” plaats. Met dit congres ondersteunt het EU Business@Biodiversity Platform alle ondernemingen die werk (willen) maken van natuur in hun bedrijfsvoering. Corridor, één van de trekkers van deze Green Deal, verzorgt een toelichting op 9 december.

Benieuwd naar wat het EU-beleid en de EU-Biodiversiteitsstrategie 2030 voor u kunnen betekenen? Schrijf u in vóór 27 november en maak deel uit van de groeiende beweging die natuur als noodzakelijk beschouwt voor ons economisch welzijn.

 


Programma


Meer info over het programma
 

Praktisch


Gratis online event op 8 en 9 december


Inschrijven


Deelnemen is gratis maar inschrijven verplicht vóór 27/11.

KMO en Natuur survey

Om hun veerkracht en weerbaarheid op lange termijn te verhogen, willen kmo's en andere bedrijven hun relatie met de natuur verbeteren. Met deze deze survey willen het EU Business@Biodiversity Platform, Capitals Coalition, We Value Nature en Enterprise Europe Network een beter zicht krijgen op:
  • hoe kmo's hun relatie tot de natuur zien
  • welke steun kmo's nodig hebben
  • hoe die steun in de praktijk gebracht kan worden.
De survey invullen duurt +/- 12 minuten en staat open voor kmo's en hun vertegenwoordigers, bedrijfsverenigingen en ngo's. Invullen kan tot 18 november.

Deze survey mag doorgestuurd worden.
Dit is een officiële nieuwsbrief van de Vlaamse overheid


Vragen of opmerkingen? Laat iets weten aan niels.willo@vlaanderen.be

Departement Omgeving
Koning Albert II-laan 20 bus 8, 1000 Brussel

Uitschrijven
DISCLAIMER                     TOEGANKELIJKHEID