Copy
Terveisiä Tukholman ESB:stä!
Kaaos ja järjestys
Ilmaisia Access-matskuja!
KURSSIT:
Body-, Bars- ja Energetic Facelift -kurssit Helsingissä, Porvoossa ja Rovaniemellä
Näytä tämä viesti selaimessa
/10.10.2016


Hei Johanna!

Ennätykselliset 3 (ja välillä 4) suomalaista osallistui Dainin  (www.drdainheer.com) parin viikon takaiselle ESB-kurssille Tukholmassa! Kurssilla käsiteltiin paljon KAAOSTA ja sen vastapuolta JÄRJESTYSTÄ. Meillä kaikilla on omanlaisemme suhde näihin kahteen. Minun elämässäni on aina ollut enemmän kaaosta ja tuntuu että olen koko ikäni yrittänyt pistää sitä järjestykseen. Hallita siis (Out of Control... haloo?!). Olen nyt pisteessä, jossa joudun toteamaan että kaaos on minulle luontaista ja... rakastan sitä!

Mutta mitä jos kaaos ei olekaan ihan sitä mitä usein käsitämme? Mitä jos kaaos ei ole sama asia kuin sotku (kuten hyvä ystäväni kysyi Dainin kurssilla)?. Mitä jos kaaoksessa piilee valtava luova potentiaali jonka sen tuomitseminen vääräksi ja pahaksi sammuttaa? Mitä jos pienenpieni määrä järjestystä auttaa suuntaamaan tuon voiman muuttamaan asioita elämässäsi? Mitä jos voisit valjastaa käyttöösi kaaoksen villin voiman? Miltä elämäsi voisi näyttää sen jälkeen?


Kaikkialla missä olet vastustanut kaaosta ja pakottanut järjestystä, olisitko valmis tuhoamaan ja epäluomaan sen?

Pohjimmiltaan tässäkin on kyse kontrollin menettämisestä. Mitä jos se olisi parasta mitä elämässäsi voisi tapahtua? Allaolevaa ei voi mitenkään sanoa suomeksi;).

What would happen if you were out of control, out of definition, out of limitation, out of form, structure, significance, out of linearity and out of concentricities with total communion, total consciousness, total humanoid embodiment and total sexualness that you truly be? Everything that doesn't allow that, I destroy and uncreate...

Voi miten rakastankaan tuota tyhjennyslausetta! Ja ihmettelen kuinka monta sataa kertaa se pitää vielä ajaa??!! :)

Tässä vielä Blossom Benedictin video kaaoksesta ja järjestyksestä (Facebookissa). Blossom on yksi suosikkihahmoistani Accessissa ja osaa pukea asiat (minulle) helposti ymmärrettävään muotoon.


Mitä vaatisi istuttaa hiukan kaaosta asiaan X?

Ja vielä - talvi tulee.... kaikki mitä se on, times a godzillion, tuhoatko ja epäluotko:)? Mitäs kaaosta tuohon voisi lisätä?!


VINKKI:

Gary ja Dain (ja toisinaan muut vieraat) esiintyvät kerran viikossa Voice Americassa. Jaksot ovat ilmaiseksi kuunneltavissa vaikka Podcasteina puhelimesta. Nämä ovat toisinaan aivan briljantteja. Katso lisää täältä!


KURSSEJA JA TAPAHTUMIA:

ACCESS BODY -KURSSIT
Kaipaako kehosi juuri nyt IHANAA, HELLIVÄÄ, HEMMOITTELEVAA ENERGIAA? Access MTVSS ja BMM -kurssit Helsingissä la 15.10. ovat herkkua kehoille ja saattavat saada myös aikaan muutoksia elämässäsi! Näiden kurssien käyminen oikeuttaa sinut tekemään hoitoja muille. Voit käydä vain toisen kursseista (90 €, puoli päivää) tai kummatkin (150 €, koko päivä). Testaan näillä kursseilla uutta kurssitilaa Pitäjänmäessä. Mikä kaikki onkaan mahdollista?


BARS -KURSSIT
Mitä jos sinulla olisi käytössäsi tekniikka, joka - tilanteesta riippumatta - helpottaa oloa ja avaa uusia mahdollisuuksia?

Access Bars kirjaimellisesti tyhjentää aivosi (kuva alla)! Näiden 32 pään alueella sijaitsevan pisteen piteleminen kevyesti antaa keholle ja mielelle mahdollisuuden päästää irti turhista ja rajoittavista ajatusmalleista, uskomuksista, traumoista ja solumuistoista. Seuraava Bars-kurssi Helsingissä su 16.10, Porvoossa 3.-4.11. ja taas Helsingissä 18.12. 
TULOSSA
- Uusi Access Energetic Facelift - tästä tuli oma koko päivän kurssinsa - 20.11. Helsingissä ja myöhemmin tänä vuonna tai ensi vuoden alussa Rovaniemellä. 

- Body-kurssien sarja jatkuu Helsingissä - 19.11. Cellular Memory (kääntää solumuistin, hyvä vammojen nopeassa hoidossa) ja Oldings (vaikuttaa kehon vanhenemisprosessiin monella tavalla)  ja juuri ennen joulua 17.12. kaksi muuta prosessia - mitä juuri sinun kehosi kaipaisi?

Laitan näistä kursseista erillisen uutiskirjeen parin viikon sisällä.

Kysy lisää tai ilmoittaudu: johanna@outofcontrol.fi/040 725 9054.
 


HUOMASITKO:

– Jos olet Facebookissa, tervetuloa  Access Consciousness Finland ryhmään!
– Ajankohtaisimmat päivitykset Out of Control -kursseista ja tapahtumista OOC:n Facebook-sivulla, tykkää niin pysyt kärryillä!

Miten asiat voisivat olla VIELÄ paremmin?

Helppoudella!

Copyright © 2016 Out of Control Finland, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp