Copy
8. februar 2019 - GymNyt, Nyhedsbrev fra GymDanmark
View this email in your browser

GymDanmark søger Tværfaglig leder

Kan du skabe udvikling i et af Danmarks største idrætsforbund? Vi søger netop nu, ny kollega til forbundskontoret i Brøndby.

I GymDanmark arbejder vi hver dag for at udvikle og understøtte gymnastikken, så alle kan få bedre bevægelse i hverdagen. Vi har 200.000 medlemmer, der udøver gymnastik på alle niveauer. For at kunne give dem den bedst mulige service er vi midt i at modernisere vores forbund. Vi er nået langt, men søger nu en ny kollega, der kan hjælpe os med at føre vores mange planer og visioner ud i livet.

Du får en central rolle som tværfaglig leder (uden personaleansvar), hvor du indadtil skal understøtte og sparre med direktøren og bestyrelsen. Samtidig får du et stort selvstændigt ansvar for at styre og gennemføre en række forskelligartede processer. Du skal især hjælpe med udviklingen i vores aktivitetsudvalg, der primært drives af frivillige kræfter.


Læs mere om stillingen 
Dansk delegation nu udtaget til EM i Rope Skipping til sommer

Efter kvalifikationen ved JM og SM står det nu klart, hvem som skal forsvare de danske farver ved sommerens EM i Østrig fra d. 19-21. juli 2019.

De danske deltagere er fundet ved de to afholdte kvalifikationskonkurrencer her i det nye år (JM og SM), og det er en stærk delegation, som skal kæmpe ved EM & Open Tournament. Vi har både sjippere i hold konkurrencer og de individuelle konkurrencer. 

Læs mere her

 
Sådan er foreningen dækket via den kollektive forsikringsaftale med Tryg

Som medlemsforening i GymDanmarks er I automatisk omfattet af en fælles kollektiv forsikringsaftale hos Tryg. Aftalen er netop blevet genforhandlet og sikrer, at alle forbundets medlemsforeninger er dækket på en række områder. Vigtigt er det dog at være opmærksom på, at fx udstyr og inventar ikke er omfattet af forsikringen.

Få overblik her


 
Skynd dig at køb billet til GymnastikKabalen

Det er ved at være sidste udkald for billetter til GymnastikKabalen i Brøndby Hallen

Det bliver et fedt show med gymnaster fra de to efterskoler Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole og inviterede hold - blandt andet nogle af de bedste indenfor GymDanmarks mange discipliner. Fra GymDanmark deltager tumblinglandsholdet og de to Rytmiske piger Alma og Emilie, som viser yndefuld rytmisk gymnastik med deres vimple og bold.

Find mere info om tid, sted og billet her
Copyright ©2019 GymDanmark, All rights reserved.

Ret dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrev.