Copy
22. februar 2019 - GymNyt, Nyhedsbrev fra GymDanmark
View this email in your browser
Afhold jeres gymnastikskole sammen med os?

Når I afholder Gymnastikskole gennem GymDanamark, så hjælper vi med PR og markedsføring samt tøjpakke til deltagerne. Hos Nivå Gymnastikforening er de ikke i tvivl om, hvad det giver foreningen at have deres gymnastikskole på GymDanmarks kanaler. 

”For os i Nivå GF giver det rigtig god mening at samarbejde med GymDanmark. Det er en super nem måde at få spredt budskabet om vores tilbud til en langt større målgruppe end vi selv har mulighed for at gøre.”

Læs mere her
Opnå gode priser og fordele hos vores samarbejdspartner Scandic

Om det er en forening, et hold, forældre eller udvalg, så kan I opnå gode besparelser på overnatning, møder og konferencer, hvis I booker hos Scandic gennem GymDanmark med aftalenummeret D000025337.

Læs mere her

Nye ansigter på forbundskontoret

Tre studerende fra henholdsvis Københavns universitet og Syddansk universitet er i disse dage og uger at finde på forbundskontoret i Brøndby i forbindelse med deres bacheloruddannelser.

“De studerende kommer med et nyt pust til hverdagen og fornyer ofte måden vi ser tingene på - Det er sundt! Derudover løfter praktikanter ofte opgaver, som ellers ikke ville være nået. Det giver os mulighed for at komme endnu længere ud til foreningerne, så vi er rigtig glade for at byde dem indenfor”, fortæller udviklingskonsulent Pil Christiane Lindekron, som samtidig opfordrer andre til at søge ind.

Læs mere her
Copyright ©2019 GymDanmark, All rights reserved.

Ret dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrev.