Copy
GymNyt, Nyhedsbrev fra GymDanmark
27. september 2019

Velkommen til Landsholdschef 

Den 1. november har vi fornøjelsen af at byde velkommen til ny kollega på Forbundskontoret, nemlig Helge Fisker som bliver Landsholdschef i GymDanmark.

Helge får en central rolle med ledelsesansvar for en række nøglepersoner i gymnastikkens discipliner, samt den strategiske sportslige udvikling af talent-, elite- og landsholdsgymnastikken i forbundet.

Læs hele nyheden her
Offentliggørelse af kandidater til Repræsentantskabsmødet 2019

Så er listen med kandidater til de politiske organer i GymDanmark officiel. Alle kandidater vælges på GymDanmarks repræsentantskabsmøde lørdag d. 26.oktober kl. 10.00

Find listen og tilmeld dig mødet her
Seks Idrætsgymnaster til VM i Stuttgart

Den 4. – 13. oktober afholdes VM i Idrætsgymnastik i Stuttgart/Tyskland. Seks danske gymnaster repræsenterer Danmark ved den prestigefyldte konkurrence, hvor 500 gymnaster fra over 90 nationer konkurrerer i ti dage foran 100.000 tilskuere. Gymnasterne kæmper udover verdensmesterskabstitlerne også hårdt om placeringerne, idet dette VM også er kvalifikation til OL2020.

Læs mere om VM 2019
EUROGYM på Island: Frist for tilmelding nærmer sig!
Deadline for tilmeldelse 28.10.2019

Så begynder tiden at være knap, hvis du og dit hold ønsker at deltage i 2020’s fedeste gymnastikstævne på Island. Hovedstaden Reykjavik er vært når unge gymnaster fra hele Europa ankommer til en uge med gymnastik, shows, workshops og samvær. Det bliver en helt unik oplevelse at få som både ungt menneske og som gymnastikhold.

Læs mere her
Copyright ©2019 GymDanmark, All rights reserved.

Ret dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrev.