Copy
GymNyt, Nyhedsbrev fra GymDanmark
20. december  2019

Rigtig glædelig jul og godt nytår

Tak for mange gode timer og oplevelser 2019 - vi glæder os til mange flere i 2020.
Forbundskontoret holder lukket fra 20. juni til og med 2. januar 2020

Kom til temamøde og sæt dit aftryk på hvad gymnastikken skal være i fremtiden

Gymnastikken bør spille en endnu større rolle i det danske samfund og for endnu flere danskere. Med sunde værdier og et kerneprodukt, der kan gavne alle, ønsker GymDanmark at tage ansvar for flere. 

GymDanmark er foreningernes forbund og varetager medlemmernes fælles interesse. Vi får brug for medlemsforeningernes input til hvad som er vigtigst, og hvor GymDanmark efter medlemmernes mening bør bevæge sig hen. Kom og vær med søndag d. 2 februar : )

Læs alt om mødet her

Vi søger Disciplinkaptajn i Idrætsgymnastik

I GymDanmark arbejder vi hver dag for at udvikle og understøtte gymnastikken, så alle kan få bedre bevægelse i hverdagen. Vores Talent- og Elitestrategi som går på tværs af alle forbundets discipliner og nu skal arbejdet med at få det til at ske i klubberne og gymnastiksalene begynde. Til dette søger vi en deltidsansat medarbejder på forbundskontoret, som ønsker at være med til at sikre den langsigtede sportslige udvikling i Idrætsgymnastik.

Læs stillingsopslaget

Sydafrika til EM i TeamGym?

Næste års EM i TeamGym på dansk jord er et åbent EM for lande uden for Europa, og håbet er at landshold udenfor de europæiske grænser vil deltage. Bagved dette mål ligger flere års arbejde i GymDanmark med at udbrede TeamGym internationalt. I forlængelse af dette arbejde sendte GymDanmark tidligere på måneden tre danske trænere til Sydafrika for at introducere sporten for lokale gymnaster og instruktører.

Læs mere her

Oplev opvisningsshowet GymnastikKabalen 

Det bliver med garanti et fedt opvisningsshow med gymnaster fra Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole, og et udsnit fra GymDanmarks discipliner –  når GymnastikKabalen åbner dørene d. 5 april 2020.
 
Få mere info og køb billet

Nye betalingsløsninger på gymdanmark.dk 

Læs mere

Nye kørselstakster i 2020

Læs mere
Facebook
Instagram
YouTube
Copyright ©2019 GymDanmark, All rights reserved.

Ret dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrev.