Copy
1. marts 2019 - GymNyt, Nyhedsbrev fra GymDanmark
View this email in your browser
Søg støtte til aktiviteter i foreningen

Foreningspuljen er åben for ansøgninger 
DIF og DGI's foreningspulje er nu åben for ansøgninger - hvert år uddeles cirka 44 millioner kroner fra foreningspuljen til idrætsforeninger.
Puljen har som mål at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne og skabe rum til udvikling.
Læs mere her


Søg støtte til pigecamps
DIF fortsætter i 2019 partnerskabet med Procter & Gamble, og åbner for en ny runde, hvor foreninger kan at søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp som giver pigerne en unik oplevelse med idrætten som omdrejningspunkt.
Læs mere
Oplev Gymnasternes dag i Paarup Hallerne
Der er lagt op til et underholdende show, når de 26 forskellige hold primært fra Fyn kommer og viser seværdig og underholdende gymnastik. TPI  og GymDanmarks Gymnastik for Alle udvalg afholder i samarbejde Gymnasternes Dag 2019 i Paarup Hallerne, søndag d. 10 marts fra kl. 9.30.  

Programmet kan findes her

DM i Idrætsgymnastik 

Det er et stærkt felt der i år udgør deltagerne ved DM i Idrætsgymnastik - og det er ikke kun DM-medaljer, der er på spil, også udtagelse til forårets EM i Polen (10 – 15. april) er i gang. Der er derfor lagt op til et spændende DM, hvor gymnasterne vil kæmpe det bedste de kan. Oplev Danmarks bedste idrætsgymnaster i Grøndal Centret/København på lørdag og søndag d. 2-3 marts.  
Læs mere om DM her

 

To af idrætsgymnastiks helt store iconer takker af 

Dansk idrætsgymnastiks mest vindende herregymnast i nyere tid har sat et punktum for karrieren. Det blev til 21 år med elitegymnastik for Helge Vammen, som han nu drosler ned. Læs hele portrættet her

Idrætsgymnasten Mette Hulgaard indstiller karrieren. Efter 25 år i sporten er hun Danmarks mest vindende kvindelige idrætsgymnast i nyere tid. Nu skal hun finde ud af, hvem hun er uden gymnastikken. Læs hele historien her
 
Copyright ©2019 GymDanmark, All rights reserved.

Ret dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrev.