Copy
GymNyt, Nyhedsbrev fra GymDanmark
11. november  2019

Nordisk opgør endte med en bronzemedalje til Danmark

Danmark stillede med seks hold – to hold i hver kategori (mix, dame og herre) – ved sidste NM hev Danmark hele fire medaljer med hjem, men det var tydeligt efter træningen fredag at konkurrencen var hård og at alle skulle levere på højeste niveau for at blande sig i toppen. Samlet set fik Danmark én bronzemedalje, tre 4.pladser, én 5. plads og én 6.plads.

Læs alt om NM2019 her

Gefion bryder 10 års suverænitet i Idrætsgymnastik

Årets DM finale for hold i Idrætsgymnastik blev en historisk én af slagsen. Hold-finalerne er de seneste 10 år blevet vundet af de stærke mænd fra VIK (Vejlby IK). I år blev det herrerne fra Gefion der trak det længste strå, og sikrede sig DM-guldet for hold. Hos kvinderne blev det KG66 der blev Danmarksmestre for hold - niende år i træk.

Læs mere her

Hent inspiration til sjipning

GymDanmark har samlet en række tilbud, som kan hjælpe med inspiration til sjippetræning (Rope Skipping). Måske har I allerede et hold i foreningen, måske ikke. Det er ikke så afgørende, for øvelserne kan også bruges til at krydre træningen på alle slags hold. Uanset hvad, så vil der være en masse træningsinspiration at hente.

Læs mere her
Facebook
Instagram
YouTube
Copyright ©2019 GymDanmark, All rights reserved.

Ret dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrev.